Evet bir söz daha söylemek istiyorum.
Motorların parçalarına zarar gelme olasılığı pek fazla,otomobillere göre.
Ancak parça fiyatları AKIL,MANTIK,İZAH ve ANLATILABİLİRLİK sınırlarının ötesinde .
Özelliklede Japon motorlarında.
Otomobillerde bile oyle.
geçmiş olsun dostum.piyasada bi ton cıbır kopyası motosiklet var çinli bence onların aynalarından al bitane 5-10 ytl ye.
bide bende kanuni var arkadan çarptılar asfaltda sola yattı ayna kırılmadı.seninkinin çamurda kırılması gerçekten şaşırttı beni:silent:
mete_han;
cıbır'a;120/70 ön:queen:
190/50 arka lastik:queen:
+ çıkma bi 600RR deposu takacam ve karşınıza getireceğim yani böyle olsun istiyorsunuz 125'lik makina:mrgreen:
yav adı üzerinde cbr125r. daha niye şöle böle kıyaslama yapıyorsunuz.
binlerce kullanıcısı,var büyük görünse gidecekmi motor...
ben mesela bunu kullanmak zorundayım neden;ilk motorum rr geçmek için benim için önemli bir adım ve bir çok kişi içinde. napalım küçükse bizde biliyoruz.tamamen tecih meselesi herkesin farklı tercihleri var(bizde cıbır'a gönül bağlamışız),neden onlarca marka var zannediyorsunuz herkes farklı bir şeçim yapıyor...ha şimdi dersinizki tamam bana kötü görünebilir sizin tercihiniz ama fiyat fazla derseniz buda herkesin cebine nekadar güvendiğine kalır bunada karışamazsınız...
yani neye göre küçük görünüyor bir 600'lüğe göremi?r:hayır bu 125'lik ve bu boyutları gayet normal:cat:
türkiyede hangi 125'lik bundan büyük ve bundan iyi görünüyor...(ss olarak)
siz hyosung'a bakın 250r modeli maşallah 1000 rr gibi görünüyor;tamam beş para etmez demem ama ben almam derim...
hyosung 250 cc olarak cıbır'dan büyük fakat hız olarak cıbırdan ne kadar fazlaki 8-9 bin ytl'yi hak ediyor:silent:
hyosung250 verseler şuan beleş cıbır'dan vazgeçmem...tercih ...
yav diyorum ;sizin söyledikleriniz gerçekse bu işin kendisi eti ciğeri kanlı canlı işte;2 sene 32000km daha tık yok alllaha şükür daha ne diyeyimr:
İnanın vallahi,böyle incik boncukparçayı tezgaha geçip elcağızımla meze hazırlar gibiyin keyif ile hazırlıyorum.
O parçanın ayrıtısını,hayatın gıvrımlarını anlamaya çalıştığım gibi algılıyor veee anladığım her püüüüüüüf noktasını özümsemeye çalışıyorum.
Bayramınız kutlu,mutlu,keyifli ve huzurlu olsun.>Sevgili forumdaşlarım.:rendeer:
ayaklık kırılması hakkında:
gecen sene motorum kamyonetın altına gırmıstı..
sonuc debrıyaj levyem kırılmıs ve ayaklık yamulmustu
ancak sonra ayaklık duzeltıldı ve gayet ıyı durdu..
yıne aynı sekılde..
o tutan parca hakkında kaza yaptıgınızda motorun ustunden ucarken kolaylıkla kırılması ıcın yapılmıs olabılır..zıra ayagınıza dırenc gosterırse cok daha fazla zarar verebılır..
ben carptım ve tık dıye kırılmıstı..kırıldıgı ıcın de dırenc gostermemıs dolayısıyla ayagıma fazla zarar vermemıstı..burada solemeye calıstıgım seyı umarım anlatabılmısımdır..
13000km dır bu motoru kullanıyorum bır kere sorun yaratmadı bır kere calısmamazlık yapmadı..her turlu yol ve hava sartında kullandım..
metehanın zaten bu motor hakkında ne dusundugu onemlı degıl![]()
Özgür katılıyorum sana.
Benim anlayamadığım ayna kaynak tutmadı diye Hondayı bitirdiniz yahu :queen: Şimdi o aynayı Ç2080 demirden yapsalar siz o aynaya su verip sertleştirme imkanınız bile olsa o zamanda çok ağırdı dersinizAliminyumdan yapıyorlar, hafif malzemeden yapıyorlarki motorun ağırlığı gücüyle doğru orantıda olsun. Ben 15000 km cbr125 kullandım özgürün dediği gibi bir kere yolda kalmadım, motoru çalıştırmak içinde 2 kere marşa basmadım. Bu kadar ufak konularda hemen yargılamamak lazım. Zaten Mete abinin bu motora karşı öfkesi var :mrgreen: sizde iyice körüklemeyin :cherry:
Yanlış anlamayın kimse bu motoru beyenmek zorunda değil herkesin zevki kendinedir. Parçaları gerçekten çok pahalı mesela bir sinyali 137 milyon. O aynayı tutan somuna (ki terstir kendilerir
hiç bir yerde bulamadığım için 5 lira vermiştim:salut:
ula ne dertlenmişin becevap yazdıktan sonra bana pm atıyosun aha link burda diye...
kardeşş depe depe 300.000 km yap bağane...gözü olanın gözü çıksın...:wiinkk:derbı 125 liği bilirsin o nasıl...
. Parçaları gerçekten çok pahalı mesela bir sinyali 137 milyon.
:
:rendeer:arkadaşlar hepinize iyi bayramlar dilerim:rendeer:
oncelikle ben senelerdir honda kullaniyorum ..turkiyede bi tanede simdi kismet olursa burda moskovada alacagim..dunyanin her yerinde gene gider honda alirim..ben farkinda olmadan 4 ay motoruma yagsiz bindim..baska motor olsa kilitlerdi..beni kesinlikle yolda birakmadi..aynasiz gidememene sasirdim..tavsiyem aynalara guvenme cevir basini bak daha garanti aynada titresim olur iyi secemezsin..ve kor bolge cok olur..ayrica motorcu olarak motorunu yumusak zemine birakmayacagini bilmen lazimdi..ve ben metal isleri bolumu mezunuyum..dokum parcalarin artik metalllerden yapildigini herkes bilir ve bu tip malzemelerin isleme yolu ile yapildiginda maliyetinin 8 e katlandigini biliyormusun..? o bindigin motor fiati yuksek olsaydi bu seferde bu motora bu kadar para verilirmiydi diyeceksin..nasil olsa elinde var git bi tornaciya yaptirt bak sana ne fiat cikartiyor..ellestriyorsunuz ama laf olsun diye elestri yapiyorsunuz..gecmis olsun ..
parçaların pahalı olması bir yana, ankarada honda yedek parçası yok gibi birşey.
ankarada en fazla honda heralde cbf 150 dir ve fren balatası bile yok, olsada zaten alırmısınız bilmiyorum 100 ytl civarı bişeymiş.
fren balatası yoksa , ne var çok merak ettim!!!