Alıntı:
mete_han´isimli üyeden Alıntı
her zaman söylerim cbr 125 5 para etmez bir bisiklet...hadi bu parçayı boşver...geneli kazık cbr125 lerin...halbuki bu modeli almasanız elinde patlasa Hondanın...ama yokk...SS ciler buna binice kendilerine gülündüğünü bile anlamıyor...
yani kızmayın ama ederi bu değil cbr nin...yoğsa bana giren çıkan yok
dostlar...herkes motoruyla mutlu olsun isterim...dostum motorun yolda bırakmaması inan çıta değil...yani bir teselli belki...MZ al 91 model...seni 10 yıl yolda bırakmaz...mesele yüümesi gitmesi değil...bak dedinki parça bayramdan sonra...oldumu şimdi bu...paranla rezil olmak bu olsa gerek...küçük cc motoru olana hep ybr 125cbf 150 öneririm...nedeni birazda bu detaylar...
tip olarak sana güzel ama genele göre değil...tipsiz bişey...daha iyi bişeye bineceğin günleri iple çektiğini biliyoum...SS veya her neyse cadde motorunda bir minumum ölçü vardır...yani onuda bırak göz var nizam var...o motor motordan başka herşeye benziyor...kişilik ve karakteri olmayan bir model...
metehan size soruyorum;ben sizin gibi düşünen bir motorcu zihniyeti görmedim.
bu motora binenlere gülünüyormuş ne biçim saygısızlık neye biniyorsunuz söyleyinde bizde size gülelim(malesef öyle biri değilim)(ve diğer arkadaşlarda böyle düşünmiyorlardır ,sterse 1000-1300'lük makinası olsun.
olaylara adeta körükle dalıyorsunuz.
bir motorsever bi motora böyle ağır ,tamlarda bulunamaz.(para etmez,bisiklet,)
mz on yıl yolda bırakmazmış puhaha yav 2008 bi ss al belki aldığın gün yolda kalacan... kesin değil?
kızmayın diyorsunuz bana Giren çıkan yok diyorsunuz sonrada ''herkes motoruyla mutlu olsun diyorsunuz''ben bundan kuşkulanırım içinizde bastırılmış bilinç altınızda birşeyler var ama hala bana giren çıkan yok diyorsunuz.biz mutluyuz motorumuzla iyi günler kötü günler.
kişilik ve karakteri olmayan bir motor demişsiniz;
www.honda.com.tr 'ye girin bakın 3 ss'ten biri hangisi.:cat:
allaha şükür bizde göz var nizam var bu yazınızı okuyunca
bence sizin kişilik ve karakterinizde bir problem var yoksa cbr'gayet düzgün bir model...
ybr=titan:cat: