Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
- Konu Yazar
Forum içersinde bazı arkadaşların mesajlarından anladığım kadarıyla büyük bir çoğunluk 2009 model CBR1000RR'ları ABS'li sanıyor.
Bunun sebebini araştırırken Honda'nın kasıtlı olarak ABS'li modellerin fotolarını ABS'si olmayan motorlar için kullandığını farkettim.
Sonuçta bu tüketiciyi kandırmaya yönelik ve büyük ihtimalle kasıtlı yapılmış bir şey yada honda dahi honda motosikletlerden anlamıyor.:farao:
Bu model ilginizi çeksin veya çekmesin, tepkinizi dile getirmenizi ve resimlerin siteden kaldırılmasını sağlamanızı rica ediyorum.
Ben az önce şu adresten;
http://www.honda.com.tr/motosiklet/contact.htm
"iletişim formu" yazan yere tıklayıp form doldurdum ve şu mesajı gönderdim;
Aynı mesajı veya varsa içinizden gelen birşeyler yazıp göndermenizi öneriyorum, tüketiciye karşı bir ayıp var madem, herkesi tek tek arayıp açıklasınlar bunu.
Bunun sebebini araştırırken Honda'nın kasıtlı olarak ABS'li modellerin fotolarını ABS'si olmayan motorlar için kullandığını farkettim.
Sonuçta bu tüketiciyi kandırmaya yönelik ve büyük ihtimalle kasıtlı yapılmış bir şey yada honda dahi honda motosikletlerden anlamıyor.:farao:
Bu model ilginizi çeksin veya çekmesin, tepkinizi dile getirmenizi ve resimlerin siteden kaldırılmasını sağlamanızı rica ediyorum.
Ben az önce şu adresten;
http://www.honda.com.tr/motosiklet/contact.htm
"iletişim formu" yazan yere tıklayıp form doldurdum ve şu mesajı gönderdim;
Geçenlerde CBR1000RR ABS'li ne zaman gelecek diye sormuştum, her ne kadar tüm avrupada hatta dünyada satılıyor olsada Honda Türkiyenin temin edemediğini söylemiş olsanızda teşekkür ederim en azından arayıp bilgi verdiniz.
Ancak web sitenizde CBR1000RR fotolarına dikkatli bakarsanız koyduğunuz resimlerin HRC tip hariç, Siyah, Mavi ve Repsol tiplerinin fotoğraflarının ABS'li modellere ait olduğunu
farkedersiniz.
Satmadığınız ürünlerin resimlerini web sitenizden kaldırmanızı rica ediyorum, tüketiciyi yanıltıyorsunuz.
Bir çok motosiklet kullanıcısı sırf bu resimler yüzünden sattığınız CBR1000RR'ları ABS'li zannediyor.
En kısa sürede hatanızı düzelteceğinizi umuyorum, iyi çalışmalar.
Saygılarımla,
Murat Doğanay
Aynı mesajı veya varsa içinizden gelen birşeyler yazıp göndermenizi öneriyorum, tüketiciye karşı bir ayıp var madem, herkesi tek tek arayıp açıklasınlar bunu.