Honda Yetkili Servis Yada Işini Iyi Yapan Ustalar

o zaman neden servis arayışı içine giriyorlar klavuzdan seçsin kendine en yakın olanı gitsin?
marka servisleri konusund akılda sorular kalıyor
[ek] honda mete_han a motor sattığına pişman olup satıcı hakları nerde kaldı diye gazetelere çıkmasın :mrgreen: :queen: [/Ek]

Ilk mesajdaki arkadaş Honda servislerini bilmediği için sormuş...
Mete-han'ı bilmiyorum valla D&B motor çok profesyoneldir, neden sormuş ben de anlamadım :)

Sadece Özen motor ilgisiz bir servistir onu bilirim... Şayet ben madur olsaydım 1 dakka durmaz Honda'ya telefon açardım.

yok be abi ne şikayeti adam aynı adam degişmezki bana böyle yapar başkasına güzellik yapar huy huya benzemez..20,02,2007 tarihinde salı günü oldu..

5 gün geçmiş üzerinden , anladığım kadarıyla parça haala kırık veya çizik...
Honda Türkiye ile irtibata geçersen o parçayı değiştireceklerdir.

o zaman neden servis arayışı içine giriyorlar klavuzdan seçsin kendine en yakın olanı gitsin?
marka servisleri konusund akılda sorular kalıyor
[ek] honda mete_han a motor sattığına pişman olup satıcı hakları nerde kaldı diye gazetelere çıkmasın :mrgreen: :queen: [/Ek]

ooo bize kitliyolarmış burda farkında değilim valla...:p yahu bi nabız yoklayalım...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
ooo bize kitliyolarmış burda farkında değilim valla...:p yahu bi nabız yoklayalım...

Ne diyon ne anlatmaya çalışıyon kanka....Fırıldaksın, bizde ne anlatmaya çalıştığını anlamıyoz....:silent:

Kafanı duvarlara vurmadan :pr: şu kankanın dediklerine hak verdim de de canımı ye...:cat: Ama hala nasıl makaraya vursam ın peşindesin...:farao:

Ciddiye alıyolar seni sonra konu çıkılmaz hal alıyo.....Bilmezler ki geyik kralı....:queen: :queen:

Ne diyon ne anlatmaya çalışıyon kanka....Fırıldaksın, bizde ne anlatmaya çalıştığını anlamıyoz....:silent:

Kafanı duvarlara vurmadan :pr: şu kankanın dediklerine hak verdim de de canımı ye...:cat: Ama hala nasıl makaraya vursam ın peşindesin...:farao:

Ciddiye alıyolar seni sonra konu çıkılmaz hal alıyo.....Bilmezler ki geyik kralı....:queen: :queen:

ula keko abbas biri derki abi şurda şu isimli bir usta var...hem motordan anlıyor hem beyefendi...yani ben serviste kafam rahat olsun herşeyi sorabileyim kafa şişireyim vs. isterim...ne bileyim lastik bi yerde gümler nazımız geçer arabayla aldırırız falan...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
ula keko abbas biri derki abi şurda şu isimli bir usta var...hem motordan anlıyor hem beyefendi...yani ben serviste kafam rahat olsun herşeyi sorabileyim kafa şişireyim vs. isterim...ne bileyim lastik bi yerde gümler nazımız geçer arabayla aldırırız falan...

Niye servis gelip almıyor mu?....
Soramıyormusun ki sorunu?
Beyfendi diller mi?
Motordan anlamıyorlar mı?....

:queen: :queen: :queen: :queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
bi arıza yapsında o zaman anlarım ne kadar motordan anladıklarını...:)

Eee o zaman ne bağırıyosun hayat onda diye...Nerden biliyorsun?....:bounce:

Boş boş sallıyosun....Hele bir gör geçir bak bakalım o zaman paylaş.....Memnun san hep birlikte bağıralım.....

Hala da anlamış değilim ya bişeyi saklıyon yada bilmiyorum artık....Arayışlara girmenin nedeni ne?........:silent:

Dürüstçe yaz hadi kanka...Sevenlerini mahrum etme...Paylaş derdini bizle....

olsa niye yazmayım ...öküz altında buzağı arama buna denir ha...arıza olsa bugün 100 km nasıl yapam keko...Ücretsiz seminere Kadıköye uğradım... Kartal Kozyatağı Bauhausa garaj gibi bişeyler baktım...vs bayağı dolandım...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bir sürü yazı yazmıştım ama reklama giricek diye sildim.....Neyse gerek yok....Siz mutlu olun gerisini boşverin....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar