Honda Xl200

HONDA XL 200

ARKADASLAR HONDA XL 200 EN SON KAC YILINDA ÇIKTI
DAHA ÖNCE KULLANAN VARMI NASIL MAKİNA ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM
BİRAZ BİLGİYE İHTİYACIM VAR TESEKKÜRLER

benim bildiğim son 2004 bende alcaktım xx'in yanına!çok fanatik hondacı olmama rağmen hiç beğenbmedim amcaoğlumda var 2 günlüğüne aldım daha aklıma bile gelmiyo çok temiz olmasına rağmen her an yatak sarcakmış gibi bi his veriyo!!!!
bence iyice kulanıp denemeden alma!

cbr görüşlerin için teşekkürler peki bu sınıfta önereceğin bi cross varmı
mondial 150 ut nasıl sence

Geçen hafta kayınbirader'e Honda XL200 aldık, görüntü olarak güzel bir motora benziyor fakat titreşimi çok fazla, sizce bunların hepsi böylemi yoksa arızamı olabilir ??? Blanstör yokmu bunlarda ???

Son düzenleme:
Falconda bile pek titreşim yokken bunda fazla olması garip geldi doğrusu. Bir xl200 kullanıcısını yakalayıp danışman iyi olur sanırım..

Bu arada güle güle kullanın :)

lastiklerin asfalt yada dağ lastiği olması diş ölçüsünü değiştireceği için titreşimde çoğalacaktır

lastikleri asfalt olarak yeniledik dostum, gaza yüklendiğinizde max seviyelere doğru titreşimde max seviyeye çıkıyor, blastör yok yada arızalı sanırım.

Yok pazar günü Falconu kullanırken baya titredim de :mrgreen: Çok komikti;

Arkadaşım; Hadi ama sür artık şunu
Ben; Iıhhh olmaz, korkuyorum :mrgreen:
Arkadaşım; Ya saçmalama, korkma, bişey olmaz
Ben; Tamam hadi :cyclopsan
Arkadaşım; Eee hadi böyle duracakmıyız, çalıştır artık :silent:
Ben; Tamam bekle şimdi (aradan 15/20 sn geçiyor)
Arkadaşım; Taammaammmm işte buuuu :mrgreen: :mrgreen:
Ben; Oldu mu gidiyor muyuz :queen: :queen:

-------

Durmak üzereyken;
Arkadaşım; Fireni sıkkkkkkkkkkkkk :queen: :queen:
Sonuç; Freni o sıktı :p :mrgreen:

Dip Not; Hiç vitesli motor tecrübem olmamakla beraber ilk kullandığım motor Falcondur..:cherry: :bounce:

Yok pazar günü Falconu kullanırken baya titredim de :mrgreen: Çok komikti;
-------

Durmak üzereyken;
Arkadaşım; Fireni sıkkkkkkkkkkkkk :queen: :queen:
Sonuç; Freni o sıktı :p :mrgreen:

Dip Not; Hiç vitesli motor tecrübem olmamakla beraber ilk kullandığım motor Falcondur..:cherry: :bounce:

Allahtan freeni sıkacak birileri varmış.:cyclopsan Ya olmasaydı halin nice olurdu:p

O var ya, ona güveniyorum sanırım :mrgreen: ::kalbim:: ::kalbim::

Evet zor :pale: Kollarım ve bacaklarım ağrıdı ertesi gün, azcık dayanacağız artık, alışırsın dedi. :)

Yav arkadaşlar bu motor hakkında bilgi verebilecek kullanıcısı yokmudur forum hiç? Benimde ilgimi çekiyor. Ama ilk motorum olacağından tütreşim önemli bir unsur benim için.

valla gültekincim bizim cinlilere yatıp kalkıp sükretmemiz lazım... Zonsghenden daha az titreşim varsa eger, xl200e değmez bence o fiyata o motor...

Ha bu arada birileri falcon mu dedi:cherry:

Bi deneme sansım olursa eger su falcon da acaip bi yorum yapcam motor hakkında...

@myheart kıpraşım ucuz çinlilerde olur derlerdi.:p
demekki pahalı japonlarda böyle bir aksesuar ile gelebiliyormuş :queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Güzel motor...Sağlam....En kral cruiser larda bile titreşim varken bunda olması normal.....

Boşver falcon u malconu....4 tane eskitir xl200....Gerçekten saglamdırlar....Hem pratik hemde şehir içinede uygun....

Güzel motor...Sağlam....En kral cruiser larda bile titreşim varken bunda olması normal.....

Boşver falcon u malconu....4 tane eskitir xl200....Gerçekten saglamdırlar....Hem pratik hemde şehir içinede uygun....

abi bendekide xl 200 esdeger bi motor ya zaten biraz büyütmek istiyorum yaa.. Bana gidecek en iyi motor falcon gibi gorunuyo... Benımkını satıpda xl 200 almam yanı :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar