arkamdan gelirken dikkatli olcan arkadan vuran ne olursa olsun suçludur metecim biliyorsun dimi trafik kurallarına göre ister içinde kalsın isterse dışarı kacsın ben yolda karınca gördüm ezmemek için fren yaptım cerrahide kacak gecmek için aşırı sürat yapmasın orda tabela var 30 la gecin diyehah işte şimdi büyüdüğünü olgunlaştığını hissediyorum...hayallerinden umudu kestiğin an olgunlaşmışsındır demek...kriterlerim bu...hiç hayal etmem haz etmem...
Yani yanımda Claduıa Şifır olsa keşke demek bana ahmakca geliyor...Şebnem Şıfırın bile hayalini kurmam mesela...ne hayal kurcam ya...motosiklet sitesindeyim herkes bişeyler istiyor...R1 im olsa hayabusam olsa turbo jetim olsa yok Boeıngım olsa...olmayacak işte...birde istemek kazanmanın veya ulaşmanın yarısı falan diye marketing İK(insan kaynakları) gazları verirler Hürriyet İş İlanlarında baş sayfada olur genelde başlık şöyledir...Bir gün Dünyayı sen yöneticen...e yuh artık...
Halis abiye kalmamış bu dünya bak yaşlı apaçiyim diye biz bebelerle aynı ortamda makara yapıyor...görüyon durumu yani...![]()
Halis abiden genelde gişelere yaklaşırken uzak durunuz...kol çıkarabilir yen içerde bırakabilir alimallah...![]()
Ya ben fransız kaldım olaya :silent:
Hahaha, kötüydü kabul et...:mrgreen:
Ya ben fransız kaldım olaya :silent:
Hııııııııı anladım daaaa bunun konumuzla alakası nedir ? :silent:
Aranızda ne tarz bi alıp verememezlik var bilmiyorum Halis abi, beni de ilgilendirmez zaten ama bunu her yere taşıyor olmanız beni şaşırtıyor. İkinizde yaşınızı başınızı almış insanlarsınız yapmayın böyle şeyler. Sen diyeceksin ki ben bişey demedim o söyledi, hiç kabul etmiyorum. Sende kolluyor gibi nerede senle alakalı bişey yazsa hemen cevap veriyorsun. Ben huzursuz oluyorum, görmek istemiyorum, lütfen....
** Özellikle de bu topicde. Burası benim için özel, kaç sene oldu hiç bir problem çıkmadı. Herkes güzelce tartıştı, seviyeyi korudular. Burda olmasın, rica sadece.
Ne dedim ben sen de koşullanmışsın, o nereye yazsa hemen cevap veriyorsun. Ayrıca kızmak ne demek benim ikinizede kızmak gibi bir lüksüm olamaz. İkinizde sevip saydığım abilerimsiniz. Yazan istediğini yazsın sen boşvereceksin. Susup asilliğini göstereceksin. Her lafa cevap verirsek işimiz iş değil mi Halis abicimBu arada Mete abi sen de bırak artık Halis abiyle uğraşmayı yaaaa...
Transalpi de özledim bu arada.![]()
Hiç öyle özledim mözledim deme, git sat sonra özledim de ! Ben evlenene kadar yine birileri almalı çünkü gelin motorum olacak TA. :mrgreen: Ben alamayacağım ya o bakımdan. :cherry:
bizim kurye trans alp kulanıyor hemde bordo :queen:ama sen böyle giderse evlenene kadar biz onu birdaha degiştiririz :queen::queen: