Honda Honda XL 650 V Transalp (enduro)

herkese iyi akşamlar..sayın motoman,açıklayıcı paylaşımınız için çok teşekkür ederim.ben motor olarak tarz olarak transalpi seçtim.ondan şüphem yok..artık ondan yana herhangi bir sıkıntım yok..şuan uygun temiz ve aksesuarlı bir xl650 bakınıyorum..bulduğum an bitirecem bu işi :)

Ta Topicine ilk postumuzu atalım :)

Şuanda Xt660x Supermoto kullanıyorum enduroyu hiç düşünmezken birgün arkadaşımın 2011 TA'sını kullandıktan sonra tüm tercihlerim değişti :)
Genelde Ta fazla yakıyor algısı var ama 11 TA ile 660 aynı yakıyordu TA çok az daha az yaktıgını söyleyebilirim arkadaşla yaptıgımız ölçümlerde :)
İstanbul trafiğinin en yogun saatlerinde kullanıyorum genelde 5.7 litre civarı yakıyodum şehiriçi.

Bu değerlere alıştıgım için TA beni üzmez sanırım yakıt konusunda :)
Yakıtta sonra ki ise ben çok kamura topraga araziye girmiyorum belki TA alırım girerim ama :) şuan sadece asfaltda kullanıyorum eski kasayla asfalt performası nasıl yoksa bütçeyi biraz daha yükseltim yeni kasa mı alsam yazılanlara göre yeni kasa biraz daha şehirli.

Bu arada Turuncu Xt660x satılıktır ;)

selam

yeni yoldaşım
URL=http://imageshack.us/photo/my-images/9/img0103fc.jpg/]
img0103fc.jpg
[/URL]</noscript>[/IMG]

hayırlı olsun..kazasız belasız kullanmanız dileğiyle..kaç model?kaç km de?biraz bilgi verebilir misiniz?

GaCCaLl,YÖRÜK,scuderia06,fat280, iyi dıleklerınız ıcın tesekkurler,2006 model 38334 antalya muratpaşadan aldım geldım herkeze ıyı surusler

hımm iyiymiş..Allah kaza bela vermesin.peki özel değilse ne kadara aldığını yazar mısın?

hımm iyi almışsınız.hayırlı uğurlu olsun tekrardan..ara ara tecrübelerinizi paylaşırsanız memnun oluruz..nasıl gidiyor?başlanıgıçta neler hissettiriyor,performans yakıt olayı falan?

hımm iyi almışsınız.hayırlı uğurlu olsun tekrardan..ara ara tecrübelerinizi paylaşırsanız memnun oluruz..nasıl gidiyor?başlanıgıçta neler hissettiriyor,performans yakıt olayı falan?
yakıdını bılerk 5,,6 lt aldım, sımdılık motosıklet benı kullanıyor alt devirlerde torkuna diyecek lafım yok super

arkadaşlar transalp ve varederonun üretiminin durduğunu duydum bilgisi olan varmı.eğer doğruysa neden ?
bu yaz transalp almayı düşünüyodum. xl 700.

arkadaşlar transalp ve varederonun üretiminin durduğunu duydum bilgisi olan varmı.eğer doğruysa neden ?
bu yaz transalp almayı düşünüyodum. xl 700.

üretimi dursa bile bunlar kült makinalar kaldı ki hondanın 80 küsür modelinin parçalarını bile tedarik edebiliyorsun honda servisinden o yüzden için rahat olsun derim bknz:Aftrica Twin

40000 bakımında Yağ filitresi degıstı,yag degıstı,anahtar kodlama, bujı temızlıgı, hava filitresı temızlıgı ıscılık dahıl dahil 140 dan 125 tl honda bayisinde bakımı yapıldı
Sızce fıyat normal mı?

Son düzenleme:
40000 bakımında Yağ filitresi degıstı,yag degıstı,anahtar kodlama, bujı temızlıgı, hava filitresı temızlıgı ıscılık dahıl dahil 140 dan 125 tl honda bayisinde bakımı yapıldı
Sızce fıyat normal mı?

Gayet iyi bence. Anahtar kodlama olayını anlamadım yalnız?

arkadaşlar hafta sonu gezi sırasında seyir halındeyken birden motor gaz yemedi stop etti.stop düğmesini ac kapa yaptım çalıştı.daha sonra devam ediyoruz 70-80 km hiç bi sorun yok .sonra hızım 130-140 km de otobanda tekrar aynısı yaptı stop düğmesini kapatıp açtım tekrar çalıştı.sizce problem nedir ,böyle bi problemle karsılaşanımız varmıdır veya problem nerdedir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar