- Konu Yazar
Üstad misafirperverliğin için teşekkürler. Lakin dediğim gibi hem hava durumu hem de o mesafe için tecrübemin yeterli olmaması dolayısıyla başka alternatifler düşünmek zorundayım. Kamyon, Otobüs, kargo vs...Ekipmanınız varmı bilmiyorum lakin siz cumadan motorun satışını alsanız,
cumartesi sabah yola çıkılsa ankarada bir gün misafir edebilirim sizi ordan da istanbula gidilebilir pazar günü zira trabzon-istanbul arası 1070 km trabzon-ankara-istanbul arası 1196 km arada yaklaşık 100km fark var ve bir günde 1000km gitmek pek akıl karı değil,
ilk gün trabzon-ankara yapılır 1 gün ankarada kalınır 2. gün ise istanbula gidilir?
Hocam ilk motorum değil ama haklısınız, o tecrübe yok bende henüz.Arkadaş siz kafayı mı yediniz?Adamın ilk motoru olacak ve siz trabzondan motoru al gel diyosunuz.Adamı öldürmek mi istiyosunuz.Ufak motor değil ki bu.Şakası yok.
Üstad bozmasan moralimi yahuvala o tarz bi motora 6,500 den fazla vermem sende verme.xl 600 ü bende araştırmıştım ama ön farı cok klasik eski duruyo saglamlıgına zaten kimse bişi diyemez ama eski motorlar gercekten yıprandıktan sonra satışa cıkıyo öyle temizini bulman cok zor yüksek cc tek silindirlerin vites başlarındaki vuruntusu ve ilk marja bastıgındaki zorlanması(cogunun rublesi bozulur) can sıkıcı özellikle uzun yoldaki tecrübemden dolayı tek silindirle cıx birdaha denemem xl650 kullanmıştım fena degil ama araziye girmez ben xt 600 ü heryere sokuyorum düşsede sıkıntı olmuyo kayaya badozlama girdim bişi olmadı.xl600 tip olarak hoş degil temizini bulucagınıda sanmam f650 lerde cok kısa ve tek silindir uzak dur kle 500 desen sorunu cok oluyo cok yakıyo vala su enduro klasmanında motor bulmak cidden zor