Hocam: Hafif, güçlü, dengeli mi? yoksa Hafif güçlü, dengeli mi? Kullanım konusunda söylediğiniz gibi olacağını umuyorum. Hız merakım hiç yok, keyifle ağır ağır gezmek isterim. Agresif bir motor gelmezdi bana. Ezilmemiş kavramını biraz açarmısınız?
xl 700 6,7 MI ??? :cherry:
XL 700 5,5 5,0 INEN VAR BE
TA serisinde en az yakanı 700lük olanı diye biliyorum. tdm 900 al demişsin ama vstrom bile güçlü geldi. benim ilk büyük motorum butdm yanlış hatırlamıyorsam vstroma göre çok daha güçlü belki bir sonraki motorum olur
![]()
valla STROM.DAN KURTUL SANA PARA YARDIMI BILE EDERIM![]()
Üstad o motorun ilanını görmüştüm, açıkçası rengini sevmedim. Fakat abinin iddalı ve dürüst tavrı hoşuma gitti. Motoru görmek için aradım, tamam dedi, bugün telefonu açmadı. Bakalım nolacak?http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-memurdan-parasi-olan-degil-hastasi-olan-alir-79107125/detay
BU MAKINA YA BAK ISTERSEN ...AMA 7000 ver bence yan çanta felan yok
İnşallah bu tarife uyan bir motor bulacağım..şimdi şöle hafif (kullanıcısını yormaz anlamında) güçlü (600 cc 50 hp kendi çapında gayet iyi anlamında) dengeli ( dengelii üzerinde rahat hareket edersin anlamında ) ezilmemiş (yani yıpranmamış fazla kurcalanmamış, yorulmamış anlamında )
Aslında ilanlarda 2 motor daha var ama 10000 tl lerden söz ediyorlar. Sizcede 13-14 yaşındaki bir motor için çok değil mi?
Birde uzaktan motor alırsam nasıl getireceğimi bilmiyorum, Fikri olan?
Hocam mevsim kış, ve ben o yolu yapacak kadar usta değilim henüz.
Arkadaşlar alttaki sorumu bir daha soracağım izninizle.
İstanbul'da ikamet etmekteyim, motorlardan 2 si Karadeniz'de, Trabzon ve Rize... Büyük sevap işlersinÖncelikle nerde ikamet ediyorsunuz ve nereden motor almak niyetindesiniz?
bunları belirtirseniz imkan dahilinde ben bile gidip alıp getirebilim.
Üstad zaten temiz bir Transalpa duruma, modele göre 7000-8000 vermeyi göze aldık, bana fazla gelen 10000 civarı fiyatlar.1996 MODEL T.A XL600V SAHİBİYİM, BU EFSANE MAKİNAYI BEN ŞAHSIM ADINA KESİNLİKLE TAVSİYE EDERİM, GÜÇ, TORK, DENGE, HEPSİ BİR ARADA TOPLANMIŞ İNANILMAZ BİR MAKİNA YAPMIŞLAR. 5-6 BİNLİRAYA ALACAĞİINIZ MAKİNAYA LASTİK HARİÇ 700-800 LİRA MASRAF EDECEĞİNİZİ DÜŞÜNÜYORUM BEN BU DA BOYASI İYİ DURUMDAYSA EĞER. DEBRİYAJ SETİ, ZİNCİR BUJİ VS. VS. DÜZGÜN BİR ÇİFT LASTİK 600 LİRA BUNLARI KESİNLİKLE GÖZ ARDI ETMEYİN. BENİM MOTORUM SATILIK BU ARADABOYASI YENİ TÜM BAKIMLARI YENİ YAPILDI
![]()
İstanbul'da ikamet etmekteyim, motorlardan 2 si Karadeniz'de, Trabzon ve Rize... Büyük sevap işlersin![]()