HONDA X-ADV Gelmiş ......

CBF 500X'i, Yeni CBR 250'yi, forza 125 getirme sonra şu ucubeyi Afrika Twin parasına satmaya çalış.Bravo valla.

Yarın cumartesi sayısal günü oynayalım bakalım.

hikayemiz hiç değişmez oğlum, sende de, bende de, onda da ,onda da ,onda da. bu zengin kızlarını seven fakir halk çocuklarının hikayesidir. hiç kimsede değişmez. iyice tiye alırlar, matrak geçerler, romantik uyuzlarını kaşırlar bi müktet, sonra baktılar iş ciddiye gidiyor. iki satır mektup cızz. boşla oltayı al voltayı. ne demiş james bond : paran varsa dünya sana aşık, züğürtlere yakışır tahta kaşık yes ol rayyt!! ''
https://youtu.be/Mxtui_5QcW0

Niye kendimizi almanya ile kıyaslıyoruz, sanayi devi bir ülke orası, avrupa birliğine parasını kabul ettirmiş, onlar şampiyonlar liginde, biz 3. lig takımıyız, buna alıştırın kendinizi

Sebahattin sen yine de ülkemizi öyle küçümseme. :mrgreen:

Zdk5Qk.jpg

Evet gelmiş , gittim gördüm , çok beğendim , hemen 2 renk sipariş verdim ....
demeyi çok isterdim ama malesef 52 bin TL fiyatcık bu işe engel oldu ,

Merak edenlere ;
- NC serisi ile aynı motor ,
- dct var
- koltuk altı bagaj var bir kask alıyor ,
- tel jant , orta sehpa , cam yükseltme (epeyi yükseliyor) ,
- ilginç bir gösterge paneli var , altta küçük bir panel daha var , çift ekranlı ,
- başkan motor çok iri fotolara aldanmayın ,

ve fiyatı : sadece 52 bin tl / takdir büyük Türk milletinin ....:)

https://i.hizliresim.com/0B1vN9.jpg

Scoeno gibi makina olmuş ama kimse scooter enduro karışımı bir makinaya 52.000 TL para vermez NC alır TRK 502 alır genede bunu almaz ölü bebek Honda'nın son 2 yıldır yaptıklarına anlam veremiyorum

Honda yazıyor üzerinde millet evini satar alır artık 12.000 euro yurtdışı fiyatı x4 yap bunu 48 vergi ekle sonrada sat neymiş tipsiz motor alınacakmış Honda gittikçe saçmalıyor galiba.

Fiyatı ilk duyduğumuzda gösterdiğimiz ilk tepki, 'ölü doğmuş çocuk', 'satmaz bu', 'kimse almaz bunu' benzeri şeyler oluyor. Ama gerçek şu ki, parası olan alıyor, çatır çatır biniyor, hatta seneye kalmadan lansman fiyatıyla aldığı için kar bile ediyor. Aklıma geldi, örnek vereyim, Benelli trk 502 için de ilk başta kimse almaz bunu deniliyordu fiyat açıklandığında. Sayfasında şimdi ucuz bile olduğundan bahsediliyor 250cc ücretleri ile kıyaslandığında.

MrJ

Biz fakiriz :) çoğu medeni ülkede 8-10 aylık biriklimlerle yada 24-48ay 0 faiz eşit taksitle alınabiliyor çoğu,

Alım gücü düşük ülkelere bakın hep 125-250cc ucuz motorlar, daha da fakirleşeceğiz € örnek 2 sene sonra 5.2₺ olduğunda X-ADV 66.000,67.000₺ civarında olacak.Bizim maaşlara belki %5 zam gelecek yada gelmeyecek.

Birde bütçe delikleri için ÖTV'nin arttırılması düşünülüyor arabadaki gibi sistem, düşük CC ucuz motorlarda inidirmle ağıza bal çalınıp üst sdegmenti alan zaten alıyor diyip %60'a varan ötv zammı gelirse şaşırmayın.

$ bazında satın alma gücü :king:

integra 750 ye biraz şekil verip tel jant takmışlar 52 etmiş. integra 40 ise bu da 42-43 olmaydı bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar