HONDA X-ADV Gelmiş ......

Artık her yeni motosiklet için piyasa, müşteri davranışı, Türkiye ve dünya ekonomisi üzerine kerameti kendinden menkul analiz gevişi benim gibi kaç dostu baydı acaba.Neden sürekli ezikleniyoruz?

Birkaç aya kalmaz Çinliler benzer kasaya 250 cc olanından çıkartırlar.

Allah Çin'den razı olsun. Bugün Çin olmasaydı bizim gibi fakır ülkeler hiçbir şeye sahip olamazdı.

Arkadaşlar bu dolar euro muhabbeti bir türlü bitmedi yeter anlayın artık fakirsiniz neden boşuna konuşuyoruz anlamıyorum
Fakir olmanızın nedenini anladıysanız bir problem yok
Klasik bir söz var " anlayana sivrisinek saz anlamayana sazı hediye etsen az "

DKN

Arkadaşlar bu dolar euro muhabbeti bir türlü bitmedi yeter anlayın artık fakirsiniz neden boşuna konuşuyoruz anlamıyorum
Fakir olmanızın nedenini anladıysanız bir problem yok
Klasik bir söz var " anlayana sivrisinek saz anlamayana sazı hediye etsen az "

Ondan önce bedavaydı zaten :D

Avrupa'da X-ADV 11.400.-EUR Africa Twin ise 12.800.-EUR (DCT olmayan), yani X-ADV 1.400.-EUR daha ucuz (5700.-TL kadar). Ama HONDA Türkiye X-ADV'yi 52.000.-TL'ye AFRICA TWIN'i 50.000.-TL'ye satıyor. Türkiyedeki alıcılar enayi yerine konuyor. Yeni ve çekici bir motor olmasından faydalanıp X-ADV başına 6-7 bin TL fazladan para kazanmayı mı planlıyorlar acaba?. X-ADV'nin fiyatı en fazla 45-46 bin TL olmalı bence, en azından Africa Twinden ucuz olmalıydı, şu anki durum tam tersi.

Bence Africa Twin'de sübvansiyon var, %37 ÖTV'ye rağmen Avrupa fiyatlarına satıyorlar.

Africa Twin geldigi gecen yil 700 civarinda satildi, dediginiz gibi subvansiyon var. x-adv hedefi bu yil için 120 imis.

Bmw acooter alacaklar icin guzel bir alternatif.
Evet biraz pahalı ama çok özel yeni bir konsept.

ulan bmw satıyor bu kadar fiyata biz daha şekillisini yaptık biz de satarız mantığı. yine başarız dünyadan haberi olmayan pazarlama ekibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar