HONDA X-ADV Gelmiş ......

Evet gelmiş , gittim gördüm , çok beğendim , hemen 2 renk sipariş verdim ....
demeyi çok isterdim ama malesef 52 bin TL fiyatcık bu işe engel oldu ,

Merak edenlere ;
- NC serisi ile aynı motor ,
- dct var
- koltuk altı bagaj var bir kask alıyor ,
- tel jant , orta sehpa , cam yükseltme (epeyi yükseliyor) ,
- ilginç bir gösterge paneli var , altta küçük bir panel daha var , çift ekranlı ,
- başkan motor çok iri fotolara aldanmayın ,

ve fiyatı : sadece 52 bin tl / takdir büyük Türk milletinin ....:)

0B1vN9.jpg

4 adet satılmış sahiplerini bekliyordu , millet alıyor aga ...
afrika twin dct ile ile aynı fiyat , fotoyu biraz da bu yüzden koydum zaten , neden bu çikin şeyi alayım ki (kedi - ciğer işi oldu galiba :) )

Sağdaki değişik bi tarz; scooter/enduro karışımı gibi arkadaşın dediği gibi.. :queen: Ama güzel. :cat:

Allah sahiplerine bağışlasın ne diyelim :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
şekil tip renk kalite tarz performasıda iyidir ama o fiyat nedir abi ? nerdeyse afrika twin fiyatına satılıyor.çok özel bir motor orası belli ama alıcısıda elimin parmaklarını geçmez.

tipini hiç beğenmedim almazdım zaten diyerek kendimi avutayım

neyse kimse söylememiş , ben söylüyorum ;
" adamlar pahalı satmıyor , türk lirası çok değersiz"

evet , durum bu

Pahalı satıyorlar, ayrıca gereksiz bir araç. Üç beş tane parasını harcayacak yer bulamayan zengin alır, iki ay motorcu oldum diye tam techizat gezer sonra da ilk yağmurda veya devrilmede satışa koyar ama satamaz. Arazide gidebilen, Africa Twin fiyatlı skuter fantazisi için Honda'yı rebrik etmek lazım.

11.400 Lira? Hangi lira? 11.400 euro/avro/yuro olmasin. X4 yaptik mi sonuc Turkiye fiyati.

maalesef o hesap oyle yapilmaz. almanyadaki asgari ucreti belirli bir urune endekslersin, mesela bir asgari ucret kac kilo et aliyor, kac litre benzin alir yada bu motor icin asgari ucretlinin kac gun calismasi gerekiri hesaplamak gerekir. su an sonucu az cok tahmin ettigim ve usendigim icin hesaplamadim ancak hesaplarsan durumun sandigin kadar heyecan verici olmadigini gorursun.

bizim memlekette asgari ucret 1200 lira, yani kabaca 300 avro. senin hesaba gore almanyadaki asgari ucretli 300 avro alabilirse bir ayda anca bizim gibi luks(!) yasayabilir.
son olarak da; eyyy almanya sen kimsin kopek!!!

Son düzenleme:
Niye kendimizi almanya ile kıyaslıyoruz, sanayi devi bir ülke orası, avrupa birliğine parasını kabul ettirmiş, onlar şampiyonlar liginde, biz 3. lig takımıyız, buna alıştırın kendinizi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar