Honda vt 600 shadow

Arkadaşlar vt 600 shadow nasıl bir motordun içiniizde kullanan varmı acaba???? Ayrıyetten 2'nci el motor alırken km'si en fazla ne kadar olmalıdır????

vt 600 güzel motordur 750 leri kasa olarak hoşuma gitmemekle beraber enduro tutkum fazla olmakala beraber vt 600 için akan sular durabilir

Peki 2'nci el alırken motorun km'si önemlimidir???? En fazla kaç km olmalıdır bir önerisi olan varmı???

cikolata keremcim 2 el alirken km si en fazla 100bin olmali. eger 100 binden fazla ise o motordan is cikmaz. shadow gibi motorlardada 2.elde km en fazla 500 bin olmali 500binden sonrasi pek is yapmiyor.

cikolata keremcim 2 el alirken km si en fazla 100bin olmali. eger 100 binden fazla ise o motordan is cikmaz. shadow gibi motorlardada 2.elde km en fazla 500 bin olmali 500binden sonrasi pek is yapmiyor.

:cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat:

PARDON KARDEŞİM KAFAM KARIŞTI YAA 100BİNDEN FAZLA OLMASIN DİYORUN HEMDE EN FAZLA 500 BİM OLSUN DİYOAUN????:silent:

Bir arkadaşım için beşiktaş Gençmoto'dan alıp kartal Uğurmumcu mahallesine getirmiştim. 80 km lik bir deneyimim var bu motorla. söyleyebileceğim çok şey yok aslında 34 beygir bir alet. kalıp olarak ince olduğu için daha kıvrak emsallerine göre. Hız olarak da ben 140 km ye kadar çıkabildim. Emanet olduğu için zorlamamıştım.

Arkadaşım, Yamaha-Honda-Suzuki diye tek tek başlık açacağına bunlarla ilgili hem karşılaştırmalı tartışmaların hem de detaylı yazıların olduğu diğer forum başlıklarını araştırsana, içlerinde aylar değil yıllardan beri devam eden başlıklar var. Dün Dragstar nasıl diyordun, bugün Shadow soruyorsun, yarın da Suzuki ile devam ederiz herhalde.

Her motosikletin km'si kullanıcıya ve motorun sınıfına göre değişir. Senin bahsettiğin sanırım chopper model motosikletler için kaç km olabileceği. Bildiğim kadarıyla temiz kullananılan bir chopper yüksek km'de olsa dahi tercih edilebiliyor, çünkü zaten üretim amaçları uzun yıllar / uzun yollar boyunca kullanılması.

Diğer taraftan eğer işin içinde kötü niyet varsa, yani motorda bir problem varsa, zaten istedikleri gibi km yazabilenler olduğunu da duyarım, sırf motor temiz gözüksün diye. O yüzden km meselesine direkt atlama, motorun geçmişini de sağdan-soldan araştır. Internette "km'si düşük, garaj motoru, hiç kullanılmadı" denen bir motorun aslında takla atıp pert olduktan sonra toplandığını öğrenebilirsin. (başıma geldi de ondan biliyorum)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar