- Konu Yazar
bir de enduro deneyin derim. Mesela eşinizi Caponord'a bindirin, bakın bir daha VFR'ye bakıyor mu :cherry:
Aşık oldum galiba. ::kalbim::
Ya bilen var mı acaba bu motorun 2008 modeli çıkıcak mı ve türkiye ye gelecek mi?
tkalfaoglu; abi bende öle duydum motor çok sağlam diyorlar ama şu 7000 devir işi kafamı kurcalıyor buna virajın ortasında falan denk gelsen nolur acaba?
Bide kullanan biri olarak sıkışık trafikte çok yoruyomu ya herkes aynı şeyi söylüyor çünkü.

bende VFR almayı düşünüyorum
arkadaşlar motorumu degiştirmek üzereyim.ve bu motor bana inanılmaz çekici gelmekte.bu motorun müzmin sorunlar dedigimiz sorunları varmıdır?agılrıgı konusunda bişey demiyorum zaten Transalp kullanıyorumbirde düşük süratlarda (yürüme hızında) u dönüşü yapacakken arka frene bastıgınızda kombine ABS den dolayı önünde sıkılıyo olması motoru yatırma gibi tehlikeler oluşturudguna dair bişeyler okumuştum dogrumudur?hararet konusunda racingler kadara hassas oldugu söyleniyor?ayrıca TA dan inip bu motoru saglıklı kullanabilirmiyim?(hiç racing tecrübem yok her nekadar racing bir motor olmasada oturuş tarzı benzemekte)ayrıca oturuş biçimi ve gidon yüksekligi CBR 600Fle kıyaslanınca yüksekmidir alçakmıdır?uzun oldu soru sinsilesi ama merak ediyorum
teşekkürler..
Merhaba
2003 yılından bu yana aktif olarak motosiklet kullanıyorum. ilk motorum CGL125 2. motorum CBF500 ve hafta sonu fuarda uzun uzun VFR 800'ü inceledim +/- lerini kafamda netleştirirsem bu hafta sonuna kadar CBF 500'ü takasa verip motoru almayı düşünüyorum. Ama beni yakıt konusu oldukça düşündürüyor tamam hacimli makina çok yakar diyenler olacak ama turing bir makina bindimmi yol yapacam denilenlere göre her 250 km de bir benzin istasyonuna gireceksem bu beni sıkacaktır. (CGL 10 lt 400 km) (CBF500 19lt 330 km) (VFR800 22lt 250 km) bence bu kadar teknolojik özelliklere sahip bir makina en azından 350 km gitmese gerkezmi. ben ağırlıklı şehir içinde kullanıyorum yaz aylarında uzun seyehatlere çıkıyorum 180 km hızın üzerine pek çıkacağımı zannetmiyorum kullanan arkadaşlardan bu konuda bilgi rica ediyorum vtec'i devreye sokmadan bir depoyla ne kadar yol gidebilirim. bilgiler için şimdiden teşekkürler.