Arkadaşlar selamlar..CBF600 ile vedalaştık yerine VFR800 düşünüyorum.Alırken dikkat etmem gereken şeyler nelerdir? Ayrıca satmak isteyen arkadaşlar özelden mesaj atabilirler..
Arkadaşlar selamlar..CBF600 ile vedalaştık yerine VFR800 düşünüyorum.Alırken dikkat etmem gereken şeyler nelerdir? Ayrıca satmak isteyen arkadaşlar özelden mesaj atabilirler..
Merhaba arkadaşlar,
Aşağıdaki motoru almak istiyorum.Genel anlamda baktım.Temiz fazla oynanmamış geldi.Galeri olduğu için servise getiremedim.Bilen tanıyan varsa bilgi verir misiniz.?
Saygılar,
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...800-hatasiz-bakimli-masrafsiz-504595578/detay
Aynen motor bes para etmezmiş ustam söyledi. Aman dikkat."MAKİNASI ZIMBA GİBİ'DİR"
şu tarz şeyler yazan adama zerre güvenmem ben.
Yedek parça temini konusunda fikir verebilir misiniz?
benim vfrmde titresim sorunu var sanki 6 7 bin devir vteci actiktan sonrada alttan hafiften vuruyor gibi oluyor yatak sarmasi ile alakasi varmi
Benim de kalkışta vuruntu oluyor. Sarsıntıdan aynalar sallanıyor.
2005 model ama mesela arada 6 7 binde yaptigi nasil anlatsam motorun icinde bisey donuyormus gibi saniyede 1 tur gibi o vuruyormus gibi oluyor 8 9 bin devirde de aynisi arada oluyor