İyi günler Engin bey. Bu hafta icinde bir vfr düşünüyorum fakat motorunuzu begenmeme rağmen o fiyata imkansız çıkamam. 20-21 civarı olsa talip olabilirdim. Hayırlı satışlar olsun.
Arkadaşlar herkese saygı ve selamlar. 2010 model vfr 800 sahibiyim. Geçenlerde arkadaşımın motoru park halinde iken rüzgardan dolayı devrildi ve benim motorumun üzerine düştü. Motorum sol yanına düştü. İlk başta grenajında ve boyasında herhangi bir hasar olmadığını fark ettik. O gün havanın da kötü olması sebebiyle motoru hiç çalıştırmadım ve kullanmadım. Ertesi gün motoru çalıştırıp yola çıktığımda normalde yürümeye başladıktan sonra sönmesi gereken abs ışığının sürekli yanıp söndüğünü fark ettim. Bu sebeple motoru Esengül servisine götürdüm. Serviste, Abs sensörünün kırıldığı ve ünitenin değişmesi gerektiği söylendi. Tabi fiyatının yaklaşık 3.800 TL olduğunu öğrenince şok oldum. Konuyla ilgili ilk sorum, parça değişimi yerine tamiri yapılabilir mi ve daha ucuza nasıl halledebilirim? İkinci sorum, haftaya motorumun muayeneye girmesi lazım. Bu şekilde muayeneden geçer mi? Umarım cevap verebilecek bir arkadaşım vardır. Çok teşekkür ederim.
Merhaba ben aranıza yeni katılıyorum istanbuldan 2009 model çok nadir bulunan beyaz renkli vfr em ile (2. vfr serüvenim)![]()
Merhaba ben aranıza yeni katılıyorum istanbuldan 2009 model çok nadir bulunan beyaz renkli vfr em ile (2. vfr serüvenim)![]()