Arkadaşlar Tünaydınlar....
Bugün biraz geç kaldım işe gelmekte ama kontrol falan vardı.
O zaman yine geçenn seferki gibi yapalım Şile sapağından sonra buluşalım, ancak bizde Ozan ile ben orada olacağız.
Haftaiçi,Emrah ile de buradan yazşmıştık İmes'te banka ve cami'nin olduğu meydanda buluşabiliriz.
Tel no:0552 674 20 25
Barış,sen kavacıktan geliceksen senle de aynı yerde buluşuruz o zaman da niye kavacık onu anlamadım.
Burak,hayırlı uğurlu olsun Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin umarım 1200'lükte aldığın zevki bunda da alabilirsin ama mesele güvenlik ise sanırım büyük motorlar bana daha güvenli geliyor.
Ama söylemeden edemeyeceğim 1100xx yakışır hemde benim çok beğendiğim makinedir ki Honda VFR800 ve 1100xx ürettiği yıllardan sonra bir daha öyle sağlam modeller çıkarmadı.
Top3 benim için;VFR800-VFR1200-1100XX.
Hep dedim ya ben sport-touring seviyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:03 ----------
Günaydın

Ulen sizin yüzünüzden hem yatarken hem kalkınca günaydın dedim

Biliyorum Burak dediğim gibi teklife gerek yok, ne zaman hangi motosikletle olursa olsun aramızda olmandan memnun olacağımızı belirtmekti amacım.
Yaaa işte adam böyle feleğini şaşırtırlar...

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:06 ----------
Ergin,yarın hava muhtemelen soğuk olur.
Boyunluk yada balaklava almalımıyız sence yanımıza.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:09 ----------
Beyler aklımdan Şile'ye gitmişken Ağva'da geçiyor aslında ne dersiniz?