Uploaded with ImageShack.com
Uploaded with ImageShack.comnope
![]()
artık rivalar daha bi heyecanlı
http://www.dimagemaker.com/wp-content/uploads/2013/05/315337.jpeg
Ya ciddi olmazsınale:
5 arkadaşıma, birde patronuma söyledim, atın çantaya bitanecik diye getirmedi hiçbirisi:farao:
sadece bunu ister oldum artık, başka kamera almiycam inat ettim, net kriterim : "dışardan gelmeli, SONY AS olmalı" :mrgreen:
Hayırlı olsun, nasıl alet, eldivenli kullanımı, bağlantı aparatları, falan paket içeriği ne şekilde ulaştı... ... ... ?![]()
Kagıt üstü özellikleri, örnek videolarda falan görüntüler ağlıyor ağlıyorrr :cherry: Bildiğin çokpis özendim :mrgreen::mrgreen: Hayırlı olsun, çok güzel tercih :cat:
Videolar fena gercekten, akşamüstü bile çok net. 1080p cok yer kaplıyor yalnız.
1sa 30dk cekım yapmısız 6.5gb ın üstünde. yavas yavas çözcez iştedün eve gıtmeden once tünelde vs. çektım durdum.
@Emre, Osram H7 night breaker modeli iyi sanırım. Model ismide hoşuma gittiÇifti 63TL. Bu model bizim VFR a direk uyar mı? Bilmediğimden soruyorum bir aparat vs... almak icab eder mi? Link biraz uzun o yüzden en sona koyuyorum. Yarın bir aksilik olmaz ve kortej e katılabilirsek elbette fotoğraflarımızı ekleriz. Yinede gelmek isterseni artık kaç vfr lı olursa kendimiz 3 lü 4 lü biraz gruptan kopuk sürüş yapabiliriz. Zaten gelen çoğu motor grupları o şekilde yapıyor.
Ampül bu. Philipsten daha mantıklı duruyo eğer vfr a uyuyorsa