Herkese Merhabalar........
Bir süredir yoğunluk ve buna bağlı yorgunluktan yazılanları okusam da yazamadım.
Öncelikle,nereden başlasam?
Evet,Emrah öncelikle aramıza hoşgeldin. Allah kazasız belasız kullanmanı nasip etsin resimlerden de oldukça güzel görünüyor.
Ufak tefek boya çizikleri olarak pek kafana takma hepimizde benzer hadiseler yaşanmış yada çok yaklaşılmıştır ki kaza olmasın yeter ki. Ben en son bakımımı Esengül'de yaptırdım aslında memnunum ama yedek parça fiyatları biraz pahalı geldi bana ama neticede bu motosiklet. Gold arka fren balatayı 90 tl işçilik dahil fiyat değiştirmiştim.
Yağı 4 lt olarak hesaplıyorlar ama aslında yağ deposu 3,3 lt alıyor haberiniz olsun ama hesaplarken 4 lt ücreti alıyorlar.
Fren balatalarını yurt dışından getireceğim bundan snra ingiltere'den verdiğim siparişler Türkiye yerine ABD'ye gitmiş elime ulaşamadı ama bujileri istediğim de ABD'den aldığım satıcı mükemmel hızlı bir şekilde bjileri 7. gün kapımda teslim etti. Aynı satıcıdan şimdi fren balatalarnı alacağım. Yurt dışında komple fren balataları 130 TL gbi bir rakama kapı teslim oluyor.
Abdullah,canın sağolsun umarım bundan sonra ki günlerde veya aylarda buluşamk kısmet olur hatta ki önümüzde ki sene Manavgat,eğirdir ve Eskişehir festivallerine katılmayı çok istiyorum kısmetse de katılacağı inşallah.
Hatta ve hatta Manavgat festivaline yolu uzatıp, Adana yakınlarında buluşup sizlerden gidenler olursa onlar ile buluşup da gitmeyi dahi aklımdan geçiriyorum (amaç varmak değil ki önemli olan yolda olmak o yüzden yol uzatılabilir.

)
Murat,umarım biraz daha iyi olmuşsundur önemli bir durum olmamıştır inşallah ki hatırladığım kadarı ile diznde çatlak vardı ameliyatlık durum yoktur umarım.
Ergin,bizim motorun şasisi çelik başka da söze gerek yok ama alaşımını bilemiyorum bakmak lazım. Kısaca ağır kaza olmadığı müddetçe şasiyi yan devirerek esnetemezsiniz, eğmekten bahsetmiyorum.
Emrah,evet BMW'nin fren sistemi VFR ve CBF'e göre farklı çalışıyor bildiğim kadarı ile
BMW Integral adlandırıyor sistemini BMW sistemi VFR'ye göre farklı biraz daha BMW'de ön fren manetini sıkınc arka freni de sıkıyor. Ama arka freni sıktığınızda sadece arka fren sıkılıyor ki bu ani tepkimenin nedeni bu yüzden olabilir. Ama F650'de bu sistem varmıydı tabii ki sen bizden çok daha iyi bilirsin.
Mert, merak edip aradığın için çok teşekkür ederim canım.
Sugar boy, hah şöyle yaaa... foruma katıl,ara sor iki kelam edelim yavv... Beyefendi,bayram haftasında ki yazında benim ciddiyetimden kuşkun olduğuna dair şüphe sezinledim yoksa bana mı öyle geldi :

iloot::. Ben bu sene yani 2014 yılında eğitime gideceğim ama hangisi olması gerektiği konusunda karasızım Uğur Ertekin'mi,Honda yada Murat hocamı olması konusunda karasızım. Ama şu eğitimde neler öğrendiğin hakkında senden çok detaylı bir yazı bekliyorum, yazarsan emin ol çok makbule geçecek. Arayı uzatma seni burada görmek istiyorum. O kadarrr!!!(çok haşin gördüm kendimi)
Muzaffer abi nerelerde yavvv... Tamam herhalde son paylaştığım 4 VFR'li Şile gezisinden sonra kahır etmiş olabilir ama insan bu kadar da kendini özletmez ki??
Burak,zehir vereyim demiş ardından mukemmel bir yol resimi paylaşmış. Eee be kardeşim bu zehirin panzehiri yok ki en iyisi oralara gelip o zehiri adrenalin patlamasıyla vücuttan atmak gerekli.
Son olarak kısa bir haberim var ki bir çok VFR sever olarak hepimizin tahmin ettiği gibi, Honda VFR 800'den sonra ürettiği dandik ve şebelek Crossrunner'ı üretiminden ve satışlarından o kadar memnun kalmış ki crossrunner modelini üretimden kaldrıp yeni bir 800'lük üretmeye karar vermiş.