Erkan, tekrar merhaba ve hoşgeldin. Mailin henüz gelmediği için buraya yazıyorum fikrimi...
İlana baktım, iyi durumda görünüyor. Daha önce de buraya yazmıştım, VFR öyle bir motosiklet ki kolay kolay motorunda bir sorun meydana gelmiyor. Dolayısıyla 41.000km.nin çok olduğunu düşünmüyorum, yüzbinlerce km sorunsuz binenler var tüm dünyada.
Yan çantalarının olması artısı, 1500-2000TL gibi bir rakamı vardı kullanılmamış yan çantaların, ben 2010 yılında motosikletimi aldığımda sormuştum, pahalı geldi almadım. Kazasız boyasız olması da güzel, plakası görünüyor zaten şüphe kalmıyor fazla. Yalnız yan çantalar genelde bir yerlere sürtünmüş oluyor onları boyatma gereksinimi varsa sanırım az da olsa bir masraf yaparsın.
Bir de lastikleri iyi durumda diyor ilanda ama ona da bakmak lazım, çatlaklar oluşmuşsa değiştirmek gerekebilir. O da sana en fazla 1000TL'ye malolur ki bu sezonu üzerindeki lastiklerle çıkartabilirsin diye düşünüyorum satıcı iyi durumda dediği için...
Eski kasa VFR'nin egzantrik sistemi dişli olduğu için hiçbir sorun çıkarmıyor ama bizim kasa VFR'lerde kronik bir sorun olan egzantrik zincir gergisi ile ilgili bir sorun çıkabiliyor o da çok pahalı olmayan meblağlarla çözülebiliyor, hatta geçende Uğur arkadaşımız o bölümdeki yaylarını değiştirerek sorunu çok ufak bir paraya halletmişti.
Son olarak en büyük artısı bana göre Ali Esengül'de yapılmış olması bakımlarının. Tabii tüm bakımları mı orada yapıldı bunu bilemiyorum, bunu sorgulaman gerekir. Bir de satan kişi ilk sahibi mi? Satan ilk sahibi ve tüm bakımları Ali ustada yapılmışsa ve Ali usta da motorda herhangi bir sorun olmadığını söylerse bence alınabilecek bir VFR gibi duruyor...