Yusuf Ziya, biraz fazla ihmal ettim başlığımı ama aşağıda ufak ufak resim ve yorumlarımı bulacaksınız. Akdenizime (Mersinliyim) selamlar, saygılar, çok teşekkürler...
buruc72 çok teşekkürler, hepimize kazasız belasız sürüşler olsun...
kanucan çok teşekkürler, amin, hepimize inşallah...
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:06 ----------
Bugün itibariyle 2500km. ye geldi. 1000km. bakımını Ali Esengül'de yaptırdım, ilgilerinden memnun kaldım, tork değerlerine kadar dikkat ederek (olması gerektiği gibi) yapıyorlar işlerini...
Tüketim konusu beni çok fazla şoke etmedi açıkçası çünkü çok yaktığı söyleniyordu zaten almadan önce de bunu biliyordum. 100km. de 7,1lt yakıyor. Uzun yolda gerçekten düşüyor ama düşürmek için sürekli şehir dışı geziye gidecek halim yok

Ben sürekli kullanıyorum şehir içinde de şehir dışında da. Sonuçta ortalamam 7,1lt ye geliyor.
Müthiş bir dengesi var aletin ben ağırlığından dolayı korkuyordum, şehir içinde zorlanacağımı düşünüyordum Hyosung GT250R'dan sonra, ancak hiç öyle olmadı alıştıktan sonra o ağırlık gidiyor, sanki kuş gibi, müthiş bir dengesi olduğunu düşündürtüyor. Elbette çok sıkışık trafikte müthiş bir manevra kabiliyeti olduğunu söylemek istemiyorum az önce söylediklerimle.
Motosiklet sürmek bana çok zevk veriyor, eski motorumu kullanırken de zevk alırdım, bu yeni diye mi, daha teknolojik bir alet diye mi bilmiyorum, çok daha fazla zevk veriyor.
Aydınlatması müthiş, eski motoruma xenon takmıştım aydınlatması kötü diye, bunun için hiç gerek yok, hem kısayı hem uzunu çift yapmaları süper olmuş, selektör yaptığım anda farkediliyorum.
Şimdilik bu kadar...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:19 ----------
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:40 ----------
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us