Selamlar, baştan sonra vfr topiğini okudum.Gördüm ki vfr neredeyse mükemmel, kemale ermiş bir makina.Banditimi satıp vfr almak bu durumda benim için kaçınılmaz oldu.Ancak kafamda bazı sorular var. Bunlardan biri; 2006- 2005 modellerin arasında kasa, teknik vb. farklarin olup olmadığı ve fark varsa bu farkin/farkların boyutunun derecesi.Yoksa 2005 ile 2006 ve üzeri modelleri arasında neden ciddi değer farkı var? Değerli katkılarınızı bekliyorum. Soru üstune soru oldu,pardon!
Aradaki tek teknik fark yeni makine 7000'de değil 6800 devirde Vtec açıyor. 2005 sonrasında görünüş olarak tek fark ise sarı yerine şeffaf stoplar.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:49 ----------
Hocam selamlar, fotoğrafınızı gördüm ve en iyi cavbı sizden alabileceğimi düşünüyorum. VStrom DL650 - CBF 1000 - VFR 800 arasında kararsız kaldım.
Yarı İstanbul yarı Bodrum da yaşıyorum. Çok sürat tarzı yerine touring motor seviyorum. Fakat arkadaşlar ısrarla VFR800 diolar. Benimse endişelerim var:
1- VFR800, uzun yolculuklarda rahat mı, bel ağrıtı mı?
2- VFR800 arkadaki yolcunun (Özellikle uzun yolda) rahatlık durumu ne derecede?
3- Şehir dışı bozuk yollarda VFR800 ün kullanımı rahatsız eder mi?
4- Son olarak da şehir içi manevra rahatlığı nedir?
Siz çift kişi VFR 800 kullanıcısı olarak beni aydınlatabilir misiniz?
Teşekkürler....
VFR yerine DL650 almalısın. Her bakımdan daha konforu ve daha cimri. VFR uzun yolda yorucu bir motordur. Şehiriçinde de sıkışık trafikte sert debriyajını sıkmaktan dolayı bir noktadan sonraağrılar yüzünden gözünden yaş gelebilir.
Amacın motor kullanmaksa DL, hava basmaksa VFR :cat: