Honda Türkiye'den fotoğraf yarışması

Ebay açık arttırma sitesi değil mi yahu, nasıl sipariş ediyorsun? Önce açık arttırmayı kazanman gerekmiyor mu? :p

yok adamlar mutemadiyen cikariyolar satisa.. bi sefer alamadin mi 2 gun sonra tekrar aciyolar aynisini ayni fiyattan..

bak bak ne guzel foto be..

h1291qc4.jpg

nyse bahar geliyo Allah tan..
:)

Shakulin

@ELINT

Arkadaşım, tamam benim resmimi yollamışsın da 5MP+ kategorisine yollamışsın. Adamlar dereceye giren kişilerden bu resimlerin yüksek çözünürlükteki versiyonlarını isteyecekler, bakalım o zaman ne yapacaksın :mrgreen: Dikkat edersen ben 5MP- kategorisine yolladım tüm resimleri, bendekiler 1600x1200 gibi yüksek bir çözünürlükte olsa da 5MP çözünürlüğün altında kalıyor. Eğer yollamış olduğun resim dereceye girer de sırf bu yüzden elenirse üzülürüm valla :)

uyarın için sagol aynı resmi 5MP- kategorisinede ekledim. kontrolden sonra yayınlanacak fakat 5 mp+ kategorisindeki resmi silemiyorum sil butonunda mı sorun var:silent:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güzel
yazmayı unutmuşlar sonuncu olana gazoz kapaşı verceklermiş:p

Benim kullanıcı adım Jillian :mrgreen: Oy verenlere şimdiden teşekkür ederim :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
eski honda bali scooter ımın içinde olduğu fotolarla yarışmaya katılıyorum

Bu resimler şimdilik , 1 Nisandan sonra profesyonel çekimlere başlıyorum... :rendeer:

arkadaşlar ne edip yapalım bu yarışmayı kazanan arkadaşımız bizim sitemizden çıksın motosiklet.net tutku yaratır:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar