Honda Today Için Artçi Koltuk...

arkadaşlar honda todayim var arkadaki demir yere ufak bir artçı koltuk yaptırmak istiyorum hatta mümkünse birde artçı için sırtlık.istanbuldayım , bostancıya kadıköye baktım ama bir türlü bulamadım acaba nereden bulabilirim böyle bir şey ?

msn : [email protected]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar honda todayim var arkadaki demir yere ufak bir artçı koltuk yaptırmak istiyorum hatta mümkünse birde artçı için sırtlık.istanbuldayım , bostancıya kadıköye baktım ama bir türlü bulamadım acaba nereden bulabilirim böyle bir şey ?

msn : [email protected]

eğer today tahmin ettiğim 50cc olan motor ise öyle bişeyi düşünmeni tavsiye etmiyorum.sen bilirsin tabi sürekli düz yolda kullanırım diyosan.

evet 50cc zaten genelde tek kullanıorum ama bazen 2 kişi oluyoruz o yüzden istiyorum , yer bulamadım yaptırıcak ...

kardeş todayın arkasındaki demir en fazla 10 kg lık bi ağırlık taşır.sen kalkıp oraya bi adam oturtursan makineye yazık etmiş olursun.ordaki koltukta anca kedi taşınır heralde..:)

bendede speedfight2 war onunda koltuğu 2 kişi binildiğinde yetersiz kalıyo. bi çözüm bilen warsa ve paylaşırsa sevinirim...

mondial 50cc lik motosiklete toplam 180 kg edecek şekilde (70+110) binerdik. hayret ettiğim nokta ise honda yı yere göğe sığdıramayan site üyelerinin Today'e iki kişi binilemeyeceğini söylemesi... cbr 125 150-160km/h görüyor, ama honda today 2 kişi kaldıramıyor... eh enteresan geldi biraz sanki.

valla arkadasım denızcımuzafferın dedıgı gıbı yapma ole seyler yoksa todayın ıntıkamı acı olur o motor ıkı kısı tasıcak olsaydı zaten yaparlardı demekkı tek kısı tasıyabılecek kapasıteye sahıp ole kullan motoru uzme

bende sürekli olarak iki kişi binicem demiyorum zaten 5-10 dk max sahile filan inmek için kullanıcam o yüzden yoksa gün boyu saatlerce 2 kişi binicek değiliz , benim aradığım şey ise bunu yaptırabilecek bir yer nerede yaptırabilirim ?

yokmu artçı koltuk bulabileceğim yer bilenn biri ?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar