Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İster Al, İstersen Alma illaki bir Motor Al Ama :rendeer:
bu sözü tuttum
İster Al, İstersen Alma illaki bir Motor Al Ama :rendeer:
Arkadasım benimm tavsiyem honda today almayın içine tüküreyim oyle motorun deposu kucuk kendi kucuk motoru kucuk hızı az deposu kucuk hp si kucuk aynı max hız 55 zor yapıor gelin benim eski ekobis elektrikli bisiklet bayır asagı 55 byapıor. Today yerine aynı paraya Honda activa al 100 cc deposu 7litre max hız 100 gorursun daha buyuk daha şık motoruda buyukfiyatları aynı
asıl sen an lamıorsn ben zaten ekobisi sattım 1000 tl ye simdi activa almayı dusunuorm activa ile todayın fiyatları aynı activa her turlu daha iyi todaydan activa 60 rödaj donemindeyken yapıor hiç zorlanmadan rödajı bitinice 100 u gorrsn boytları aynı sayılır kilo b iraz agır olsada deposu daha buyuk artcı niyetinede binilir herturlu todaydan iyi :queen::cat::flower:Sacma sacma konusmayın Allah askına ya.Max 55 Hız yapıyo demişsin.Senin o aldığın çin malı ekobis'in sıfır fiyatına ben 2. el aldığım honda todayimi 1.300 e sattım.1700 km de aldığım motorumu 11.000'de sattım,bu süre içinde ne bir arıza,ne bir zorlanma ne bişey.50'lik motor kaç km hız yapıcak 150 mi ? 50'lik motor 20 hp olacak hali yok.Honda,today'i üretirken ''hadi millet alsın bunu deli gibi gazlasın'' diye satmıyor.Alanlar yazlıklarında,şehir içi kısa mesafelerde kullanıyor.Ben today ile durmadan 60 km hız yaptım sürekli 55 km hızlaHadi senin ekobiste yapsın durmadan 60 km 55 km hızla
Neyse fazla açıklamaya gerek yok.Today,hondanın kendini kanıtlamış motorlarından.Sağlamlığı olsun yakıt sarfiyatı olsun.Tahminimce yaşın küçük pek anlamıyorsun bu işlerden.Polemiğe bile girmeye gerek yok today hakkında
![]()
asıl sen an lamıorsn ben zaten ekobisi sattım 1000 tl ye simdi activa almayı dusunuorm activa ile todayın fiyatları aynı activa her turlu daha iyi todaydan activa 60 rödaj donemindeyken yapıor hiç zorlanmadan rödajı bitinice 100 u gorrsn boytları aynı sayılır kilo b iraz agır olsada deposu daha buyuk artcı niyetinede binilir herturlu todaydan iyi :queen::cat::flower:l:
Güzel arkadaşım,activa tabiki hız today'den daha iyi olacak.Ben yorumumda activa daha iyi demedim.Fakat herşey hız değil.İkisi de aynı amaç için kullanılan motorlar mı ? Sen hiç su siparişi yapan bir today gördün mü ? Today kadar activa'da sağlam.Fakat kullanış amaçları farklı.Adamlar sana today'i al uzun yola çık diye üretmemişler.Kısa mesafelerde kullanmak için üretilmiş çok sağlam bir motor.Activa ise motor hacminden dolayı daha hızlı olan,en az today kadar sağlam bir motor.Senin burda today ile activa yı kıyaslaman yanlış.İkisi de farklı amaçlar için üretilmiş motorlar.Activayı alırsın,uzun yola çıkarsın tek başına,paket servisçilik yapabilirsin.Today ile kısa mesafelerde dolaşırsın istediğin kadar.Today daha az yakar,çünkü hacmi küçüktür.Umarım dediklerimi anlayabilmişsindir.
Ayrıca activa'nın 0'ı yok,2. eli ile today'in sıfır fiyatı aynı :wiinkk:
Bu arkadaş neden bahsetmiş anlayamadım ben. Hangi activa'yı alıp rodaj yapıcak ki? Nerde kullanılmamış activa? Kafa kalabalığı olsun diye mi yazıyor? Git Ekobis midir nedir bin ona işte.