burasıda yalovanın arka köy yolları çok zevkli oluyo 40-50 tek başına hava 35-7* rüzgardan nefes alamıyosun o derece insanın suratını yakan bi hava

![]()
burasıda yalovanın arka köy yolları çok zevkli oluyo 40-50 tek başına hava 35-7* rüzgardan nefes alamıyosun o derece insanın suratını yakan bi havahonda olduğundan dolayı içimde bi güven var ztn yollar harbiden tek başına 40-50 giderken çok korkutuyo walla tekbaşınasın bide dağ yolları fln bide yanımda tlfonda yok :queen: yağınıda yeni değiştirmişdim..
Kl@vY€CiX;331050' Alıntı:Arkadaslar aranızda honda today kullanan varsa motor hakkında beni bilgilendirirse sevinirim.Bu konuda çok yazı yazıldı kimi dediki yokuş çıkmaz kimi dedi çıktım iki kişiyle beraber cevaplarını bekliyorum dayanıklı olduğunu biliyorum sonuçta honda...
oooo cba kardeş merhaba nbr ya uğraştırmalıymış ya orjinalliğini bozacam boşver o zman kalsınsarıya devam
sağolasın
o yeter zaten yabeyazına döndüysen nasıl bari iyimi birde takmak istesen h7 takarsın? tek derken bizim todayde bi park var birde yuvarlak tarzı ampul dylanlarda psde gördüğüm ince uzun 4 5 cm bi ampul var omu oluyor h4
Şu today'ın görüntüsü çok güzel koyucan 125cc canavar vanavar.![]()