Honda Honda Today Hakkında

burasıda yalovanın arka köy yolları çok zevkli oluyo 40-50 tek başına hava 35-7* rüzgardan nefes alamıyosun o derece insanın suratını yakan bi hava :D honda olduğundan dolayı içimde bi güven var ztn yollar harbiden tek başına 40-50 giderken çok korkutuyo walla tekbaşınasın bide dağ yolları fln bide yanımda tlfonda yok :queen: yağınıda yeni değiştirmişdim..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

burasıda yalovanın arka köy yolları çok zevkli oluyo 40-50 tek başına hava 35-7* rüzgardan nefes alamıyosun o derece insanın suratını yakan bi hava :D honda olduğundan dolayı içimde bi güven var ztn yollar harbiden tek başına 40-50 giderken çok korkutuyo walla tekbaşınasın bide dağ yolları fln bide yanımda tlfonda yok :queen: yağınıda yeni değiştirmişdim..

resimde asil çıkmış today kazasız belasız sürüşler :p

köpekler ztn motor kadar boyu heheh mesela köpekler soltarafada bekliyosa bende önceden sola gidiyorum sonra köpekler saldırmaya başlıyınca en sağa tabi kesiciyle tam gaz 59km/h:cat: köy yolları nede olsa bomboş çoban köpekleri kaynıyo ortalık..

Yeni sattım sayılır benim sıpayı, bu forumda yazılarım olacaktı, 2 yıl kadar bindim Ankara'da, hiç üzmedi beni, çok güzel bir motor arkadaşlar, yolunuz açık olsun, eski bir todayci olarak todaycilere selam ...

ya arkadaşlar tekrardan merhabalar bizim todaylere bilen varsa söylesin bu h7 h4 tarzı beyaz ampul takmak istiyorum nedersiniz takılırmı olurmu duyu filan olurmu?

CBA

mevlut eski ampul yuvanı değiştirip H4 veya H7 model yuva takıyolar bide araya konjektör takıyolardı galiba oluyor bizim bi arkadaş senin ki gibi olan ampulunu h4 yaptı..

oooo cba kardeş merhaba nbr ya uğraştırmalıymış ya orjinalliğini bozacam boşver o zman kalsın:) sarıya devam:) sağolasın

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kl@vY€CiX;331050' Alıntı:
Arkadaslar aranızda honda today kullanan varsa motor hakkında beni bilgilendirirse sevinirim.Bu konuda çok yazı yazıldı kimi dediki yokuş çıkmaz kimi dedi çıktım iki kişiyle beraber cevaplarını bekliyorum dayanıklı olduğunu biliyorum sonuçta honda...

arkadaşım, bu rivayetler 50cc motorları küçümseyenlerin bilmeden yaptığı yorumlardır.. bu 50km/h limitli motor demektir.. fakat canavar gibi makinalardır.. 10.1:1 kompresyonla çalışan torku gayet etkili bir ufak dev demek bu.. tek kötülüğü benim şahsi fikrimdir bu, ufak teker olması.. kız kardeşime hediye olarak ilk motorunu 50cc aldım today alacaktım fakat peugeot ludix'i bulmamla onu aldım sırf teker ebatı daha büyük diye.. çünkü tekerlek ne kadar ufalırsa denge zorlaşır, yoldaki etkileri daha çabuk alırsın.. gayet güzel makina honda today, hem şekli hem pratikliğiyle nice scooter'dan daha yeteneklidir.. amacım hız değil keyif diyorsan asla şaşma..
şahsen kapasitesi 10-20km/h daha süratli gidene sahip olmak için çin malı görünümlü plastik grenajlı bir scooter almayı asla motor keyfime değişmem ben.. bu nedenledir ki bu 50cc'lik scooterı çok nadir kullansak bile tutuyoruz hala yaz keyiflerine bakkala çakkala sahile gezmeye gitmek için..

Son düzenleme:

CBA

oooo cba kardeş merhaba nbr ya uğraştırmalıymış ya orjinalliğini bozacam boşver o zman kalsın:) sarıya devam:) sağolasın

kardşe çok bi uğraşma olmamıştı diye biliyorum araya konjektör diye bişey yakmışlar ampulün voltajını ayarlamak için o da 5 tl demişti ama dedim arkadaşımı arıyıp tam bilgi alıcam senin için buraya yazarım tekrarda
aklımdasın..

vay be honda motor yapacak ve bayır çıkmayacak kardeşim honda bu:) ya kuran olayım ben 2 kişi ile her türlü bayırı çıkdım hemde 30 km 25 km hızla hiç öyle şey yok almadan önce okurdum milelt derdi inanmazdım ama işin içine girince anlıyorsun diyorsun bu halk doğru diye şimdi bazı arkadaşlar dylanı çok met ediyorlar öyle böyle bitiremiyorlar şuan gerçekten inanıyorum ve katılıyorum onlara bence almalısın

saolasın allah razı olsun cba kardeşim ama şey ya gerçekten planımı bozdu ya konnektör duy değişdirme flan vsvs ben istiyordumki biliyordumki sküp takmak gibi bişi olsun bazı dylanlarda görüyorum beyaz far çok hoşuma gidiyor:) öyle istiyorum aman todayime olmasa ps150 me olur:D h7 inş

Son düzenleme:
aynen öyle biladar:) ama nie keşke h7 taksaydın oto farı olmuyormu yada ne fdark var h4 h7 arasında? bunları ayıran nedir

CBA

valla o kadar bilmiyorum ama h4 tek ampulün içinde hem uzun hem kısa var...birde dylanın ampul modelide h4 ben bitek beyaz yanan modelini taktım o kadar yanii

o yeter zaten ya:) beyazına döndüysen nasıl bari iyimi birde takmak istesen h7 takarsın? tek derken bizim todayde bi park var birde yuvarlak tarzı ampul dylanlarda psde gördüğüm ince uzun 4 5 cm bi ampul var omu oluyor h4

ekuru fotolar çok güzel kardeş Allah kaza bela vermesin . Köpek kovalama olayı beni de tırsıttı geçen bitanesi kovalamaya yeltendi aynen dediğin gibi köpek motor kadar :) bastım kaçtım zaten o da çok sallamadı iki koştu bıraktı acıdı mı ne? Rüzgar olayınıda çözdüm ben cam taktım kimse beğenmedi gerçi ama olsun önce sağlık.

CBA

o yeter zaten ya:) beyazına döndüysen nasıl bari iyimi birde takmak istesen h7 takarsın? tek derken bizim todayde bi park var birde yuvarlak tarzı ampul dylanlarda psde gördüğüm ince uzun 4 5 cm bi ampul var omu oluyor h4

aynen mevlut o dediğin işte H4 tipi ampul...Bide beyaz park lambası taktım on numara oldu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar