Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaslar ben 50 cc lık scooter almak ıstıyorum fakat ıkı secenek arasında takıldım kaldım...sızce hangısı daha guzel ılk motoru olacaklar ıcın honda today 50 mi mondial 50 hc mi ? yardımınız ıcın sımdıden tsk...
arkadaslar 50 cc lık bır motora o kadar para yatırmak ıstemıyorum...onun yerıne baska marka ıkı tane 50 cc lık alabılıyorum...hem bu benım ılk motorum olacak yanı ufak kazalar fln olcak..motora ve parama yazık olur dıye dusunuyorum...1-2 yıl kullansam yeterlı...
sımdı neden fıkır deıstırdıgımı merak edıyosunuz...carsıya ındıgımde bır arkadasın mondial 50 tt sını gordum ve bır tur bınmem ıcın ızın verdı surdum o kadar guzelkı onunla konustum bu today konusunu parana yazık olur fln dedı zaten amacım bellı motor surmeyı orenmek bı eglencem olması fln...o yuzden fazla para verme dedı.al bı mondial çinli fln bosver 1-2 yıl ıdare eder senı dedı bu sozler uzerıne bayagı dusundukten sonra kararımı deıstırdım hem sunu da dusundum motoruna benden daha az para veren kısıler bnm yanımdan jet gıbı gececek ben onların arkasında kalcam yanı bu bırazda sınırlerıme dokunur dıye dusundum...
uzun süre binilecekse ve ilk motor olacaksa fiyat harici olarak hacim açısından 100 - 150 cc aralığında bir motor olmasında fayda vardır. 50 cc ile yokuşlarda ve artçı ile kullanımda sorun yaşama ihtimalin diğerlerine göre daha yüksek.
sakin kullanılıp motorun yapacağından fazlası istenmediği sürece 100 - 150 cc 4 zamanlı scooter sınıfı motordan yana tercih yaparsan uzun vadede karlı çıkarsın
Sorduğun soruya bak görmemiş olayım tabiki H O N D A mondial neymiş haa param yok diyosan mondiali alıp hor kullanıp parçalayacam diyosan mondial al derim tabiki yoksa aman diyim sakın Honda yamahadan şaşmıcan
bence ikiside değil
japon markası diyerek 50 cc scootere para vermek sadece bir ayını kurtarır.
ikinci ay motor sana hizmet etmemeye başlayacak.
100 cc den düşük scootere paa vermek akıllıca değil
arkadaslar ben 50 cc lık scooter almak ıstıyorum fakat ıkı secenek arasında takıldım kaldım...sızce hangısı daha guzel ılk motoru olacaklar ıcın honda today 50 mi mondial 50 hc mi ? yardımınız ıcın sımdıden tsk...
Çok alakasız olacak ama yeni başlıyorsan ve vitesli öğrenmek istiyorsan Derbi senda 50cc. derim. Grenaj derdi yok aşırı esnek plastik çünkü,su soğutmalı ,6 vites vede sıkılsanda bi kenarda tut yarın öbür gün canın atlayıp zıplamak ister ozamanda güzel olur.
biraz mantıklı olun bir ay içinde bu motor bana küçük gelecek demeye başlayacak 50 cc today yerine en azından beat veya benzerlerinden alırsa karda olacak. illaki honda diyerek kişileri yanıltmayın.
honda beat veya eşdeğeri suziki veya yamaha almasında uzun vadede karlı çıkacak. 50 cc ile iki kişi yokuşta bayılıyor demeye başlayınca ne yapcak? bir zahmet bunuda söyleyin.
eğer düz yerde ayak üstü kullanacaksan cok güzel motor today ben aldım cokta memnunum...cok güzel motor eğer dediğim gibi düz yerde kullanıyosan az yakmasını istiyosan 50 cc lik bişe arıyosan ben cok arastırdım motorunu inceledim hepsini sürdüm sadece kymco agility 50 haric ben todayi beyendim bana yetiyo 2 kişi cok rahatlıkla binebiliyosun... yokus dinlemiyo ama 56 gecmiyo daha motor acılmadı motor acılınca 60 da geciyomus duyduğuma göre simdi tercih senin ben sana bu kadar yardımcı olurum ins. hayırlısı olur...