Honda Today 50 Alicam Son Fikirlerinizi Aliym

Darnglove hayırlı olsun..
Kazasız belasız inşallah..Artık deneyimlerini de bekliyoruz..
Bir de 2 kişi gitmez,2 kişi yokuş çıkmaz diyenlere cevap nitelikli videolar koyarsan güzel olur:)

arkadaşlar ilk yokuş denememi yaptım iki kişi ama çok uzun bi yokuş diildi...
yokuşun başlangıcından gaz vermeye başladım yani hız almadan tabi son hızda çıkmadı ama yokuşu çıktı bi ara videosunu göndericem

motocycleboyreigns' Alıntı:
Anelkacım senin motor iyi açılmamıştır

açıktı kardesim açıktı ama ne kadar açık olursa olsun motor 55 km hızı geçmedi geçmedi geçmedi.. ne yaparsan yap.. ben bisikletle bile 60 kmh yapabiliyorum ama o motor 55 kmh yi geçmiyor ama zaten artk o günler geride kaldı şimdi ybr 125 var işte onun çıkamadıgı yokus yok ( HEMDE O DAHA AÇILMADI))

@darnglove

Hadi hayırlı uğurlu olsun. Süper bir motor aldın kardeşim. Kim ne derse desin insanın sahip olduğu motor en iyisidir. Keyfine bak. Ağır ol abi desinler hesabı hafif hafif keyif ala ala gez. Allah kazasız belasız sürüşler versin.

arkadaşlar okulumla ilgili işlerim wardı onları halletmeye çalışıorum şu son bikaç gündür o yüzden ilgilenemedim fazla en kısa zmnda göndericem video we resimleri.tşk dostum en önemlisi o zmn kazasız belasız walla ben çok memnunum aletten yaw yokuş aşağıya inerken bastım 60 ı gördü performansı çok ii aletin boyutuna göre gerçekten alıcak arkadaşlara tawsiye ederim tabii şöle bişey war ben ilerde kendime güzel bi tane motor alıcam bunu sadece örenmek için aldım ehliyetimi aldıktan sonra daha ciddi bi motora hatta işallah cbr 125 e geçmeyi planlıorum işte maddi durum el werirse artık sormak istediğiniz sorular olursa msnden ulaşabiilrsinz cewap weremessem kusura bakmayın bu aralar birz younum çünkü gelince cewap wermeye çalışıcam hepsinee kendinize çok ii bakın......

ucuz die alcaksan alma o fiata daha güclüleri var

bence fazla yokuslardan cıkma çünkü kalırsın bisiklet gibi itersin sonra:mrgreen:

mondial110' Alıntı:
açıktı kardesim açıktı ama ne kadar açık olursa olsun motor 55 km hızı geçmedi geçmedi geçmedi.. ne yaparsan yap.. ben bisikletle bile 60 kmh yapabiliyorum ama o motor 55 kmh yi geçmiyor ama zaten artk o günler geride kaldı şimdi ybr 125 var işte onun çıkamadıgı yokus yok ( HEMDE O DAHA AÇILMADI))
Ama ybr ile kıyaslama, ybr candır,patlıcandır:cherry:

Honda Today, alabilsem alcam ne kadar yokuş çıkmıyo diyenlere kanıtlıycam çıkıp çıkmadığını

Ah ah benimde bi todayım vardı, ama sattım.
Arkadaşım boyun uzun olduğu için sendegüzel durmaz ama sağlamlık olarak 4/4 lük bimotor. Ben 4700 km de aldım. 6 ay kullandım ve 13000 km de sattım. Tık yok motorda. Hatta 2 kişi ile Avcılardan Sarıyere gittik geldik Maaşallahı var.
Ama fiyatı da 1586 oldu + ruhsat.

Alabilirsen beat al, bende o var. Biliyorum çünkü 2-3 ay sonra bundan sıkılacak ve satacaksın. Zarar edecekin. Git sıfır beat al.

honda today 50

sevgili darnglove, sanırım motoru aldın. aynı amaçla ben de bir tane almak istiyorum, fikirlerini alabilir miyim ?

Benim Mondial HS 150
60 km hızı geçmeden
100kmde 2,2 lt benzin yakıyor !
Honda today dahada mı ekonomik !

motordan gerçekten çok memnunum arkadaşım alalı bi hafta fln oldu 180 km yol yaptm benzin göstergesi yandı ama ben dewam ediorum bakalım ne kdr gidicek diye tabii 1 litre yedek yakıtı yanımda taşıorum yolda kalmamak içn :)
çok dik yokuşlarda hızlanma tabii ki daha yawş oluo 50 km ye fln çıkıo iki kişiylede yokuş çıkıo ama tabiiki performans dahada bi düşüo ama gitmio çıkmıo diyenler denemeden bişey sölemesin lütfen alet boyutunaa göre gerçekten canawar boşuna honda gibisi yok demiyorlar ama arkadaşların dedi gibi bi süre sonra werdiği hız seni tatmin etmiyebilir ben yeni başladığm içn bunu aldım birz alışiym diye ehliyetimi alınca daha güzel bişey almak istiorum ama scooter almam artık heralde bi tane motora geçerim diye düşünüorum ...... saygılarr

today 50 alacağım

nereden aldın, sanırım bayii, ikinci el satan yok sanırım bu aleti. bir de ; polisler 50 cc leri pek çevirmiyor diyorlar doğru mu ? zira ben de de henüz ehliyet yok.

ewt dostum honda bayiinde sıfır olarak aldım benimde ehliyetim yok ama fazla dikkat etmiolar sanırım işallah ehliyeti alana kadar bi sakata gelmeyz

today 50 aldım

ben de aldım bu hafta sonu. yazlıkta kullanmaya başladım. çok güzel ve zevkli bir alet.

selam...

selam arkadaşım,hayırlı uğurlu olsun motorun biraz geç oldu ama ben yazılanları baştan sona yeni okudum..ve daha önce 2 sene 50 cc yamaha mint kullanıcısı olarak seni sonuna kadar destekliyorum..bi arkadaşımındı mint ve geri verdim,şimdi kendime ait bi motor almak istiyorum ve 50 cc düşünüyorum tabiki..çelik motorun 50 cc liği çok hoşumaa gitti..yamaha mintle çıkmadığım yokuş taşımadığım yük kalmamıştı,ve 50 km yi geçmiyo pek düz yolda,aslında yetiyo bu,çünkü iki teker üstündeyz ve hız büyüdükçe tehlikede büyüyor..o yüzden 50 cc nin tadından sonra fazlasını aramıyoru,yetiyo beklentimi karşılıyo,doyunsuz değilim ama insanız genellikle her motorcunun aklının bi köşesinde daha daha iyi başka bi motor hayali vardır tabi... bak mintimin resmini göndereyim...

tebrikler , ben Honda Today'in şirinliğine bayılıyorum... sollamak gelmiyor insanın içinden :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar