Honda Today 50 Alicam Son Fikirlerinizi Aliym

ewt VOYAGER arkadaşımız yaptırmıştı ek seleyi resimlerini gönderebilirsen birde ek olarak yokuş we benzin tüketim durumunu açıklarsan sewinirim tşk

kimi' Alıntı:
Allah Allah şimdi benimde içime kurt düşürdü bu motor. bununla iki kişi yokuş çıkılırmı yav :queen:

ayrıca 200 km de 4,5 yakıyomuş..

bu motora neden iki kişi binmeye çalışıyosunuz anlayamadım. bu motor tek kişilik. iki kişi binerseniz hem güvenlide olmaz hem de motorun ömrünü kısaltırsınız. uydurma bişeylerle arkaya sele yaptınız diyelim. arkaya oturan kişi ayaklarını nereye koyacak. ayrıca süspansiyonlar, lastikler, şase zayıflayacak. çukura girdiğinizde motor can çekişecek.
200 km de 4,5 litre bence çok iyi bir değer. daha sakin kullanımda 4 litreninde altına düşebilir.

VOYAGER' Alıntı:
MENGU16
arkadasım senın HONDA ıle bır alıp veremedıgınmı var !!!:bounce: olup olmadık seyler yazıp cızıyorsun.... motor olurda uzun kısa farı olmazmı... dalga gecmek ıstıyorsan MONDIAL topıclerınde dalganı gecebılırsın , gercı oradada sıkayetten baska bır sey yazılmıyor ama sen genede araya guzel esprılerınden yazarsın...:queen:

HONDA BEAT formunada (bu motorun erkekler ıcın olanı yok mu ? ) dıye yazmıssın. hadı abıcım baska topıc'e burası HONDA TOPIC .::angry2::

boswer voyager.
cocukla cocuk olma.kendı kendıne hondayı kotuleyıp dursun o.zaten onu dınleyende yok.
ne demısler kedı uzanamadıı cıgere pıs dermısss....

Yukardaki dostumuzun da ifade ettiği gibi,bu motor iki kişilik kullanıma uygun değil,motorun kapasitesini aşar.Ama birini falanca yere kadar atabilirmiyim diye sorarsanız iki kişi taşıyabiliyor,iyi kötü yokuş da çıkıyor.

zaten ben iki kişilik kullanımı, motorun 50 cc lik bir motora göre daha dayanıklı ve performanslı olmasından dolayı istedim. yoksa bende biliyorum bu motorun tek kişilik olduğunu. modifiye yapan arkadaş vardı bu konda.. onu baz alarak konuştum...

today alacakları biras heveslendiriim bari :)

bide bi arkadaş uzun kısa far yok demişti ya. işte burda.....

Son düzenleme:
Ben 2 sene önce Hondanın Avustralyadaki internet sitesine bakmıştım !

Honda todayin ön far 40 Watt ve uzun/kısa özelliği yoktu !

ya bide bişey sorcam ben şimdi todayi almaya arabayla gidicem normal standartlarda bi bagajı war arabanın acaba motor bagaja sığar mı en kötü ihtimalle arka koltuklarıda yatırırım boylamasına sokarım diye düşünüorum sizce sığar mı ?

arabanın ne olduğunu bilmiyorum ama normal standartlarda ise sığması için yatırman gerekecek. depoda benzin olacağı için yatırdığında tahliye horumundan akacak hepsi arabanın içine. dik durumda taşıyabileceğin bi araç bulman daha uygun olur.

dostum bende yan yatırarak sokmayı düşünüodum zaten dik bi durumda girmesi imkansız çünkü .... benzin niye akıo tahliye yapılan yerde kapak yok mu ki yan çewirince öle kolay akarmı içindeki benzin ?

motorun boğulmaması için akıyor. akmasa motor boğulur. karbüratör benzinle dolar. benzin buharlaşana kadar motoru çalıştıramazsın. dik durumda taşıman mümkün değilse ehliyeti olan birini bulup motoru evine kadar getirmesini isteyebilirsin. yatık durumda bence kesinlikle taşımamalısın

kimi resimler için teşekkürler kimde honda today resmi varsa eklesin lütfen

today50_red_800x600.jpg

today50_yellow_800x600.jpg

h%20today50%20white-1%20big.gif

h%20today50%20green-1.gif

today-half-01.jpg

today_1.jpg

sh05362fv.jpg

Gerçekten iki kişi binmek zor gibi gözüküyor..Ama benim için sorun olmaz heralde..
1,62 boy 55 kg birisi olduğuma göre,artçımdan benle aynı sayılır..yok yok benim için sorun olmaz:)

arkadaşlar işallah yrn sabah gidiorum honda todayimi almaya bugn gittim baktım oturdum bi rahat gibi geldi bana ya çok ufak güzel bi alet bizim buralarda gördüm bi kaç kişide alet iide gidio yaww hoşumaa gitti alınca fikirlerimi yazarımm şimdiden çok heyecanlıym

ben yınede kymco agılıty 50cc derım hemsele 2 kısılık hem daha oturaklı hemde en az honda kadar ıyı. ayrıca ızmırde bır donerci kullanıyor 8000 km de bırkez ayakla calıstırmamıs. hem 5 beygır 60 rahat yapar. bır bak derım

Kymco güzelde pahalı be..1500 $,ama sele olayı çok güzel,katlanabiliyor.aslında todaya da öyle bişiler yapılabilir belki..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar