Honda Titan alacağım bir kaç soru ?

merhabalar babamda bir honda titan var fakat 6 senedir yıkanmamış :) artık her yeri paslanmış neredeyse ön çamurluk kırık vs. ben motoru siyah mat renge boyatmak istiyorum birde egzoz taktırtmak istiyorum böyle sesli tipinden :) bu pasları vs. gidermek istiyorum birde çamurluğu yaptıracağım buna ekstra olarak xenon far yaptırmak istiyorum bunlar bana kaça mal olur ? şimdiden çok teşekkürler

Motosikleti
Forza250-cygnusL
merhabalar babamda bir honda titan var fakat 6 senedir yıkanmamış :) artık her yeri paslanmış neredeyse ön çamurluk kırık vs. ben motoru siyah mat renge boyatmak istiyorum birde egzoz taktırtmak istiyorum böyle sesli tipinden :) bu pasları vs. gidermek istiyorum birde çamurluğu yaptıracağım buna ekstra olarak xenon far yaptırmak istiyorum bunlar bana kaça mal olur ? şimdiden çok teşekkürler

pas çözmek için şu oto boya pastalarını kullan...Eksozlar 120 150 arasına mal olur. x enon farlarrı da 15 ytl ye halledersin.....zannedersem 2000 model..Kıymetini bil.En güzel modeli bende de var. taş motor taşş....

peki siyah mat renge boyatmam ne kadara mal olur ve ben istanbuldayım nerede yaptırtmamı tavsiye edersiniz ?

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Herşeyini kendin sökersen 100 e boyayabilirsin. 50 boya 50 işçilik.....Ben ankaradayım istanbulu hiç bilmem......

arkadaşlar motorumu almış bulunuyorum yeni konu açmak istemedim ve burdan sormak istedim istanbulda siyah mata boyatmak için bi yer egzoz için vs. nerede bulabilirim böyle şeyler yapan yer ?

ses için egzoz tavsiye etmem neyse o şekilde kullan bence

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar