honda sym

honda cbr150 ile sym wolf125 arasinda secim yapacagim, cbrimi yeni satmak durumunda kaldim ve hevesimi az da olsa aldim, gene cbr150 alacaktim ama bu sefer sym wolf125 gordum, cok hosuma gitti, kararsiz kaldim, sizce hangisini alayim? honda beklentimi karsiliyor acikcasi, sym de karsilar diye dusunuyorum, sym daha pahali ama deger mi bilmiyorum acikcasi, kararsizlik cok kotu, her gordugum motor aklimi celiyor, biri beni durdursun :)

cbr 150 iyidir kardeşim, değişik bi heyecan yaşamak istiyorsan 600rr :queen:

250cc uzeri dusunmuyorum, zaten kullanmak sakincali burada yuksek ccli motor, :cherry:
cbr250yi bile dusunmuyorum cunku 150 den pek farki yok, cbr150 zaten 20beygir 160kmyi rahat yapiyor, yakiti da uygun, sym hic aklimda yoktu, nerden gordum ya :) bilgi ariyorum detayda bulamadim gucu yakiti v.s.

o değil de hiç isini durmamıştım motorun.bir arattım google den baktım nasıl birşey diye.açıkcası cbr dan değişik yani aynı kefede değiller.karar senin kardeşim, ama 150 liliğin yolu görünüyor zannederim :)

SYM icin cok kaliteli diye okudum, Tayvan mali, avrupa satis fiyati da cbrdan pahali, 3000eurodan fazla, burada da pahali,daha once apachem vardi, bana onu da animsatti acikcasi :)

intermot-cologne-34.jpg

sym_wolf_sb_125ni%25282%2529.jpg

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ayıptır sorması nerden bulacaksın abi cbr150'yi. ?Çok merak ettim.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yaşadığın yeri belirten bi ibare yok ondan merak ettim. Tipi hiç hoşuma gitmedi. Ben olsam wolf alırdım. Süper bişey yapmışlar. :wiinkk:
Bahsettiğin cbr buysa tabiki cbr. :mrgreen:
316qhqd.gif
[/IMG]

Son düzenleme:
MT : Motosiklet Türkiye burası ,MT : Motocycle Thailand değil ,

Forumları birbirine karıştırdın herhalde , hiç görmediğimiz bilmediğimiz binmediğimiz bir motor hakkında ne yorumu yazacağız zira al yada alma diye yorumlar olacaktır. Dedim ya burası Motosiklet Türkiye , tabiki senin istediğin cevaplar bunlar değildir.

sen iyisimi MT : Motocycle Thailand forumuna konu aç ถามพวกเขา
:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar