Arkadaşlar Merhaba,
Yeni üye oldum, önce kendimi tanıtayım. İsmim Cemil, bir şirkette ithalat ihracat müdürü olarak çalışıyorum. Yaklaşık bir yıldır 2005 model Karburatorlü Honda Shadow 750 kullanıcısıyım. (yakında fotoğraflarını eklerim

)
Başıma gelen bir olayla birlikte bilginize başvurmak isterim.
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-motosiklet-honda-shadow-750-97-07-filtrex-hava-flitresi-ucretsiz-kargo-148830813/detay/
Bu ürünü satın aldım.(Hava filtresi) Ancak motoruma uymadı. (2005 model karburatorlü VT750 Shadow) Tasarım felan ok ama, üzerindeki filtreye göre yaklaşık 3 cm kadar çapı geniş geliyor. Kapağın içine girmiyor ve girmesi de mümkün değil. Böyle birşey mümkün mü? standart olması lazım değilmi bunların. (ilanda yazana bakılırsa 97 - 07 model arası uyumlu.
Ürünü geri yolladım ve aldığım yer herkese bunu veriyoruz sorun yok dedi. Para iadesini kabul ettiler, bakalım ne zaman gelecek. biraz araştırdım, sanırım 2004 - 2009 model arası motosikletlerde farklı oluyor.
Neyse, sorun şu ki benim bir hava filtresine ihtiyacım var ve bulunduğum şehir itibari ile alabileceğim tek yer honda yetkili servisi. internette de böyle durum. Önerisi olan?