Teşekkür ederim hocam hepimiz kazasız belasız binelim motorlarimiza... Yatma durumlarında sele altından şaseye el atıyorum rahat kaldırılıyor aklınızda bulunsun. Ben bekleyemedim esengulden gelecek siparişi apache cycles tan güzel bir far aldım almasına da bin pişman oldum. Cahillik etmişim hem uzun farım yok hem de far haznesinde gizlenen tüm gidon kontrolleri dışarda kaldı. Malzemeden kismamislar kablo birleşimi için hayvanı plastik soketler var
gidonun arkasında kalan plastik şase kaplamasinin içine tikistirdim hepsini ama uzun far mevzuu canımı sıkıyor. Haftaiçi oto elektrikciye uğrayacağım uzun far soketi dahil edilebilir mi fara bir soracağım. Fikriniz varsa yada alternatif bir çözüm minnettar olurum... Bu arada çamurluk vs yapımı için boyama hariç kalıp malzemeleri polyesteri herşeyi dahil 200 liraya mal oluyor. Tahminimce 300 lira gibi bir para da boya işine harcarim. Pek heyecan verici haftaiçi malzemeleri toplamaya başlayacagim nasipse kasım gibi işbaşı
50 100 lira da ıvır zıvır tabi hatcanacaktir. Mevsimlik kullanım için bir sportif bir de bagger tarzı ruzgarlik yapmayı düşünüyorum. Uğur abi tavsiye etmiyor ama alırken dahi motora yapacaklarımı düşünerek aldım o yüzden sonuç musibet olsa da tecrübe edip göreceğiz... Far konusunda önerilerinizi bekliyorum. Selametle...