Shadow Egsoz Değişimi
Bugün Cobranın slashdown modeli olan egsozu çıkardım. tekrar orijinalini taktım. Eğer forumdaki shadow kullanıcılarından almayı düşünen varsa verebilirim..İstanbulda olanlar için montajınıda yapar işçilikten kurtarırım.
gerekli olan alet edavat aşağıdaki gibidir.bunların içinde uzun kol oynar başlı lokma önem arzetmektedir..farklı anahtarla sökülmeye çalışılması durumunda egsoz boğaz cıvataları kırılabilir..telafi etmek çok pahalıya mal olabilir.
Uzun kol lokma anahtar ile egsoz boğaz somunlarını söküyoruz.İkinci somunlar içerde kaldığı için lokmanın oynar baş olması gerek.
Aynı şekilde diğer boğaz somunlarınıda söküyoruz.
Somunları söktükten sonra hiç sarsmadan ve zorlamadan egsozun alt bağlantılarını söküyoruz.
Bağlantı cıvatalarınıda söktükten sonra boğaz cıvarlarında herhangi bir zarar vermemeye dikkat ederek egsozu dışarıya alıyoruz.Ve ambalajlayıp sakladığım orijinal egsozu hazırlıyoruz..

Egsozun çıkarılmış hali..

Yine aynı şekilde çok dikkat ederek çarpmadan çizmeden özellikle boğaza zarar vermeden orijinal
egsozu söküm işleminin tersini yaparak monte ediyoruz.
Çıkardığım Cobra slashdown modeli Egsoz
Bu fotoları uygun olan alım satım sitesinede ekleyeceğim. Egsozda herhangi bir hasar çizik sararma kararma olmayıp yenisinden farkı yoktur.
Sesini çok beğenmeme rağmen özellikle sokak ve cami giriş çıkışlarında yaşımında vermiş olduğu duyarlılıktan ötürü
rahatsız olduğumu düşündüğüm için satmaya karar verdim.
İlgilenen olursa
BURADADIR
sahibinden ilan no:16127998