yaw benim gene aküm bitti, daha yeni şarj ettürmüştük![]()
Foruma hoşgeldin arkadaşım.
Sağlamlık ve yaktığı yakıta göre motosiklet secilmez bence. Evet önemli unsurlar ama ne amaçla ne şekilde kullanacağın, motor tecrüben de önemlidir. Diğer türlü soruna su cevabı vermek daha basit olurdu. "Honda Activa" , 100 cc, sac kasa, son derece sağlam, hurdası bile gider, oldukça da az yakar, hesaplı.
Ama bu motora 2 kişi binerim, gerekirse uzun yol yaparım, azcık beni göstersin diyorsan seceneklerin çoğalır, evet Dylan bir secenek olabilir.. ama kullanım amacın ve şeklin önemli..
ben bakıyorum adama da çat pat bişeyler yazıyorum. nereden buldu bizi ya![]()
sormamı istediğiniz birşey var mı ? Ben daha 10 gün oldu dylanı alalı kar yüzünden doğru dürüst kullanamadım fazla tecrübem yok :
Modifiye bilgileri alabilirsin Honda kullanan arkadaşlar meraklı sanırım,bu konuya....
tamam sorayım.
Bu arada bugun işe motorla geldim ama yerler acayip buzdu. Tekerler kaydı karların içine yan yattı motorNasıl moralim bozuldu ağlayacaktım neredeyse daha 10 günlük motor. Yan yatarken sıkıca aksi yöne doğru kaldırmaya çalışıyorum ki yan taraf çizilmesin kendimi zorluyorum. Sonra düzelttim ve yola devam ettim işe geldim bi bakaım dedim yan tarafa geçtim gözlerimi kapadım ve bi açtım :................................... :|
.. Hiç i şey olmamış yavaşça kara yattığı için çizilmemiş bile..
çok mutlu oldum ve yine de içimde bi hüzün var. neticede yeni motor 1 yıllık falan olsa umursamaz insan.