bayi toplantısında mart sonrası dylan satılmıcak denilmiş burdaki honda bayisine.açık ve net bir bilgi yani.
Evet Arkadaşın Haklılık payı var. Bende araştırdım Dylan satıştan kakacakmış. Sizi bilmem ama bence daha çok yeniydi Türkiyede, niye satıştan çekiyorlar anlamadım.
Ben satıştan kaldırmak bir yana Hondanın Dylan'a alternatif motor seçeneklerini sunmasını beklerdim. Avrupada 125i modeli vardı ama oradanda kaldırmışlar.
Ben sıfır alacak arkadaşlara biraz beklemelerini öneririm, bence satıştan kalkacaksa Honda Dylan'a güzel bi kampanya yapacaktır. Ve yine bence bu motor satıştan kalksada efsanesi daha uzun yıllar devam edecek, çükü ne eskiyeceğini nede tipinin demode olacağını sanmıyorum. Hondanın klasikleri arasına girdi şimdiden.
Ayrıca Dylan'ın yerine getirecekleri PS modeli daha güçlü değil fakat kilosu daha fazla, biraz yakıt ekonomisi olabilir ama performans olarak yine tercih edilecektir. Özellikle karbüratörlü motorların alt devirlerdeki performansının enjeksiyonlu motorlardan daha fazla olduğunu düşünürsek yine de vazgeçilmezimiz olacaktır.
Yedek parça içinse hiç endişelenmiyorum; Birincisi zaten arıza sorunumuz yok, İkincisi, model satıştan kalktıktan sonra dahi firma 10 yıllık yedek parça temini yapmak zorunda kanunen.
Yinede Hondanın Dylan'ı satıştan kaldırmasına hala inanamıyorum.:salut:

ale::farao: