Arkadaşlar Beat'imi dün akşam sattım. Yeni motorumu da hayırlısı ile yarın teslim alıyorum ancak su geçen 3-4 gün nasıl geciyor bende anlamıyorum. Gecem gündüzüm dylan oldu. Resmen Dylan ile yatıyor Dylan ile uyanıyorum rüyamda bile Dylan var. Yarın nasıl olcak bilmiyorum.

İnşallah yakında uzun yol hikayeleri ve resimleri ile yine birlikte olacağız

motoru aldık diye burdan kopmak yok.
Erdoğan Hocam 17-05-2006, 10:49 AM tarihinde yazdığın bu mesaja rastladım

Bende bu son 3 - 5 günde aynı hisleri yaşıyorum. Demekki Beat'ten Dylan'a geçince herkes kendini böyle hissediyor. Ne acayip birşey bu motosiklet böyle. Koca bi nazar boncuğu takmalıyız
Ali abi plakandan memnun değilsen plakaları değiştirebiliriz. 34 DP 6930. Plaka masrafları benden.

He bu plakadan kurtulayım da ne olursa olsun masrafları ben ödemeye razıyım dersen oda kabulümdür. :mrgreen:
Sevgili BSI valla kendimi tuhaf hissediyorum. Diyorumki kadıköy'den geçerken tamam da , mecidiyeköy'den geçerken ne oladak bizi taşa tutmasınlar
Ben bir kaç sene önce Galatasaraylıydım. Ama şimdi pekte umursamıyorum takım tutmayı fanatik falan hiç bi zaman olmadım.
Şimdi FB plkası bana avantajmı sağlayacak yoksa zararı olur mu diye harbi düşünüyorum. Plakayı görecek olan insanların düşünceleri :
- Adama bak motora özel plaka almış
FB vay canına...
- Fener oleyy oleyyy şampiyooonn.... ( Arabanın canımdan sarkmış seyir halinde yanımdan geçerken yapılan tezahürat )
- Abim fenerlim helal olsun yakışır....
İŞİN DİĞER TARAFI
- Ulan pis fenerli taşlayın lan şu motoru
- Aha bi fenerli sür arabayı üstüne sür sür sür..
- Ulan Fener bu sene şampiyon oldu tüm özel plakalıları bulup çizelim. Aha dur bakayım işte bitane park etmiş of hemde motosiklet lan bu. Çiz..

BSI şimdi hala istiyorsan değiştirmeyi bi araya gelelim konuşalım. Bi çare düşünelim.
-