birkaç haftadır akü ile uğraşıyorum.servis şarj etti ama 1 hafta yattı, pazar çalışmadı yine.Şarj edilmiş halde iken voltaj 11.7 volt idi.halbuki 12.8 falan olması lazımmış.Şarjı üstünde tutmuyor, bırakıyor demekki.Yuasa marka olan akümüzün distribütörü:
http://www.entelenerji.com/yuasa_motosiklet.asp
konuştuğumda 1 haftada bitmemesi lazım dediler.
Servisle konuştum, garantiye girmesi için bazı değerleri vermesi lazım buyurdu.Ama bu voltaj tutmayan hali ile sanırım o değerleri verecek ve değişecek garantiden.gidip geliyorum servise bakalım.
Bende black&decker 12 volt akülü vidalama var.onun şarj adaptörünü + +'ya, - -'ye şeklinde bağlayıp şarj ettim, çalıştırdı.elinizde varsa kullanın derim, idare eder.Ayrıca hondanın şarj ettiğinin aksine ben şarj edince 12.0v gibi bir değer yakaladım.Ama durduğu yerde su kaçıran bidon gibi voltaj kaçırıyor
Bir not daha: Eğer motorun akünüzü tam şarj edip etmediğini anlamak isterseniz akü bağlı ve motor çalışıyorken akü kutup başlarından voltmetre ile voltajı ölçün.13,8 gibi bir değer olmalı.gaz verince de bu anlık değişimler haricinde düşmemeli.Eğer belirgin düşük voltajlar okuyorsanız konjektör arızalı olabilir.
Akünün cezası 110-120ytl arasında değişiyor..