Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
honda ibreyi 160 koymuşsa 150 km hızı kesin görür bence diğer modelde s-wing dir
honda ibreyi 160 koymuşsa 150 km hızı kesin görür bence diğer modelde s-wing dir
ERHANCIĞIM
AYNI GÜÇTE BİR MOTORUN LASTİK ÇAPINI BÜYÜT BAKALIM O MOTOR 150 Yİ GÖRÜRÜMÜ GÖRMEZMİ ANLARIZ
aynı güçte farklı lastik çapında hesap yap bakalım nasıl olur sence sen mühendissin birde senin daha iyi bilmen gerekir
şimdi sh 150 reklemlarına başlayalım böyle yatma olmazya http://www.youtube.com/watch?v=vRsbMZM20g4&feature=relatedne video
değerli beat'çı arkadaş.benim makina yani honda ses 150 dylan.ilk aldığmda 3,7 sonra 3,6 sonra 3,5 sonra 3,4 yakmaya başlamıştı ki 4000 bakımında serviste hava benzin karışımını kurcaladılar birden bire 4,5 yakmaya başladı.kısacası kafayı yicem bu motorla.nerde o benim beatım 6 litreyle 240 km gidiyordu.dylanı alalı yüzüm gülmedi 3000de akü sorunu baş gösterdi illallah dedirtti bana tam o sorunu hallattik ki eve geldim kontak anahtarı bozuldu hala bozuk.şimdide cikle çalışmıyor.çıldırtacak beni bu makine.hemen belirteyim aynı makine biladerdede var şu ana kadar hiç sorun yaşamadı.saygılar beat'ten dylana geçince insana çok koyuyor bu yakıt olayı haberin olsun.