Denizci yollarda seni ağlatmak istemem, o yüzden yollarda benden uzak dur :cherry: zaten yaklaşamazsın ya neyse.. ben yaklaştığını varsayıyorum. Neyse sen de benim gibi yapıp 2. motoru dylan al.. Ben 2. yi KTM 525 düşünüyorum.. Bu aralar ilanları kolluyorum :queen:
Vladimir senin durumun da içler acısı.. kafan karmakarışık olmuş.. ne almak istediğini bilmiyorsun..
Benim önerilerim;
- Motorlarının dış görünüşlerine aldanma.
- Fiyatlarını fazla karşılaştırma, para bi şekilde bulunur ve ödenir.
- Ne istediğine iyi karar ver, motor sana ne için lazım, nasıl kullanacaksın bunu sor kendine.
- Almaya karar verdiğin motor tipini seçtikten sonra (Enduro, Racing, Chooper, Scooter vs..), bu gibi forumlarda kullanıcılarına danış, ne gibi problemler yaşıyorlar tavsiye ediyorlar mı ona bak..
- En kötü motor bile kullanıcısı sevdiği için tavsiye edilir, gerçekten iyi olup olmadığını servislerde anlarsın,alacağın motorun servisi varmı? servis kalitesi nasıl vs. bunlara da bak.
Bence Türkiye'de en iyi ve kaliteli servis veren markalar Honda, Yamaha, Suzuki dir. Bunların dışında markaların servisleri bugün var yarın yok olur, parçaları da öyle. Belki biraz fanatiklik etmiş olacağım ama Japondan şaşma, çine bulaşma, Honda al, için de rahat etsin, cebinde. Türkiye'nin neresine gidersen git servisini de parçasını da kolayca bulursun. Üstelik motorun ölüsü bile para eder..
Haydi seni de dylan sahibi yapalım buraya giren herkes dylan sahibi olup çıkıyor.. ya da Dylan kabusu oluyor her gece rüyasında dylan görüyor