Daha evvelde söyledim belki haziran sonu temmuz başı olabilir, Taraklı, Karagöl yaylası, Yedi Göller, Abant seklinde bir yol yapabiliriz. Ama yolcular erkenci olacak, az olacak, cumartesi-pazar şeklinde gelebilecek olmalı. Ben bu rotayı en kısa zamanda tekrar yapacağım haberiniz olsun.
Bu akşam köprü çıkışı ö..m b....a karışıyordu. Köprüden sonra Ziverbey'e inen yolda, yol da müsaitse her zaman basarım. Bu akşamda basıyordum ki o ne! motor 120 nin üzerine çıkınca acayip yalpalamaya başladı. Anlamadım ne olduğunu sonra rüzgardandır dedim yavaşladım biraz ilerledikten sonra kfama takıldı tekrar hızlandım yine aynı şey.. dün otoban boyunca 110-120 ile geldim hiç böyle birşey yoktu ne oldu anlamadım. Lastikler mi kötüleşti diyorum ama 1 günde olcak sey değil. Jantlarda mı birşey var diyeceğim ama ne olabilir ki? umarım rüzgardandır.
Hemen yolun sonunda mototala giderek sizce neden olabilir diye durumu anlattım ama ilgilenmediler, 120+ onlara ütopya geldi "ben 90 dan sonra sallanıyorum" diye lafladılar. Ben bu durumu anlamıyorum benimle biraz ilgilenseler tüm bundan sonraki tüm bakımlarım içinde onlara gidecektim ama bana güven veremediler. Yarın da Esengül'ü test edeceğim. Bakalım orda havalar nasıl.