Yarın Bilecik'e gidiyorum. Haftalar evvel teklif etmiştim, kimseden ses çıkmamıştı. Evet yanlız gidiyorum. Servet saolsun sanayide bi tornacı abiyle tanıştırdı ve kamera için istediğim aparatı yaptırdım. Çok da güzel oldu tam istediğim gibi. Sadece ufak bi sorun kaldı onun çözümü için şimdi Kadıköy'e gidicem, gitmeden evvel iki kelam edeyim dedim. Döndüğümde çektiğim fotoları da buraya koyarım.
Bu arada sözer geçmiş olsun arada böyle ayılar oluyor maalesef bugün de bir başka ayı önümde dururken geri vitese taktı ve arkasındaki bana vurdu, ön çamurluk biraz çizildi.

Daha evvel burada fotoğrafı bulunan aparat fos çıkınca fotoğrafları da kaldırayım dedim. Minik tripot beni yolda bıraktı hemen aparatı yaptırdığım tornacı abiye gittim. Bu sefer gerçekten süper birşey oldu. Kamerayı taktığım 3 ayaklı minik tripot bu işe hiç uygun değilmiş. Titreşimle darmadağın oldu. (iyi ki yolda başıma gelmedi öncesinden test edebildim) bende bunun yerine normal 3 ayaklı büyük tripotların yuvasını taktırdım. Şimdi karanlıkta foto iyi sonuç verir mi bilemiyorum ama çekmeyi deneyeceğim.
işte fotolar biraz kötü ama idare edin artık gündüz daha iyisini çekip koyarım sonra..
Bundan sonra geziler yol kameralı daha keyifli olacak çektiğim deneme kayıtları oldukça başarılı.. fırsat bulursam koyarım belki..