bana aldıracaksınız egsozu valla toz yutturucam herkese
Servet abi Nos taktır bence sen Nos. Anca o keser seni
Maç süper fikir bu arada...
Son düzenleme:
bana aldıracaksınız egsozu valla toz yutturucam herkese
beyler halı saha maçı mı yapsak ne dersiniz
Servet abi Nos taktır bence sen Nos. Anca o keser seni
servet abi sen acil rejime başlao kiloyla motoruda büyütsen beni geçemessin
Abicim honda yerine asya al diyen zihniyetin hondada ne işi var yaiyuh diorum.
abicim bir abi vardı tanıdığınız foresight ı olan ona sorsana
Zaten ben yapmaz demedimdikkat ettiysen lafı İzel'e sokmuştum
Sanki gidecekmiş gibi varyator ve eksoz değiştirdi yol yapmaya korkuyo.. söksün bize versin onları.. yazık o motora.. :queen: Ama söyle bir gerçek varki bu motor 140 a geldiğinde biraz sakat oluyor sanki.. denge konusunda biraz hafif kalıyor sanki.. Ben hızlandığımda bazen tedirgin olmuyor değilim..
SÖZER SENİN ZATEN BİZİ NASIL GEÇTİĞİNİ BİR ÇÖZSEM COŞKUNLA ARKANDAN KONUŞ VALLA YALAN yok motora ne yapmış bu dedik
dylan güsel motor arkadaşlarr ben almayı düşünüyorum satış fiyatı 5550 ytl daha hesaplı satan bi honda bayisi varmı bilen varsa mesaj atarsa sewinirim.
dylan güsel motor arkadaşlarr ben almayı düşünüyorum satış fiyatı 5550 ytl daha hesaplı satan bi honda bayisi varmı bilen varsa mesaj atarsa sewinirim
meraba bende dylan almak istiyorum bana biraz motordan bahsedermisiniz erdoğan bey bende göztepede oturuyorum.bugün gittim hasanpaşaadaki bi bayiye motorun test sürüşü yokmuş sürmek istedim en yakın zaaman da alıcam hatta bu hafta yanii bu konuda bilgi veriirseniz ssewinirm.ilginize şimdiden teşekkür ederim.
Ne biri egzos, varyatör ve modifiye mi dedi?
Bende Leovince egzos ve polini varyatör var, Max hız konusunda fikrim yok çünkü 120km yi geçmedim ve o hızda fazla gitmedim. (yusuf x2 kuralları gereği) :queen:
Bu aletlerin takılı olduğu dylan ile hız ibresini dibine dayadığını söyleyen güvenilir bi arkadaş var.
Anladım ki hafiflik az bi modifiyeden önemli ya da tam yapıcan modifiyeyi silindir kiti fln 169cc olacak motor. O zaman 19.5hp oluyo motor gücü.
Almayı düşünen varsa yepyeni Leovince ve az kullanılmış varyatörüm satılıktır.
Tekliflere açığım...
SH300 de ABS var güzel alete benziyo youtube da vardı reklam filmleri.
NOS olayına gelince neden olmasın yaw, karbratörlü motor var çok rahat uygulanır da tek sorun ısıya dayanıklı parçalar bulmak.
Ayrıca kim diyo silindir kiti motorun ömründen yer die?
Bana biraz saçma geliyor çünkü bu parçayı yapan malossi.
Neyse fiyatlar hakkında tam bilgisi olan var mı? Piyango çıkarsa yapalım bizde)
BSI,
Sağ flaşör mekanizmasını nerden aldın? Mondial servislerinde var mıdır?
Bilgi lazım tşk.ler.
Erhan,
Nerelerdesin yaw? varyatörünü satıcam bi işe yaramıyo![]()
Erhan çok teşekkür ederim,silverwing e kasamadık malesef aldık burgmanı,ama gayet memnunum be abi.2003 22000 kmde , gider dahaaaaa
erhan wes
Erhan yoksun ortalıkta,silverwing nasıl hocam memnunmusun?
BSI,
Sağ flaşör mekanizmasını nerden aldın? Mondial servislerinde var mıdır?
Bilgi lazım tşk.ler.
Erhan çok teşekkür ederim,silverwing e kasamadık malesef aldık burgmanı,ama gayet memnunum be abi.2003 22000 kmde , gider dahaaaaa
erhan wes
Erhan yoksun ortalıkta,silverwing nasıl hocam memnunmusun?
philips ampul almak isteyen varsa yarı yarıya verelim parayı alalım dünyamız aydınlansın daha hesaplı olur ne dersiniz?heryere baktım bulamadım müsait bi zamanda otosanayiye gidicem.