Ben niye görmedim seni şeftali torbası?
üzerime alaraktan cevap veriyorum
Ben niye görmedim seni şeftali torbası?
Dylan kullanan arkadaşlar; ben de yakında kavuşacağım Motoruma. Birkaç sorum var. Dylan ın arka tutamak demiri çok şık, o nu söktürmeden bagaj çantası takılamaz mı? Ön tarafa orjinal cam var mı ya da takılabilirmi?Bir de arkaya yan bagaj çantaları takılmış bir foto görmüştüm yanılmıyorsam. Bu orjinal mi ya da nerede yaptırabilirim. Çok soru oldu biliyorum ama, motoru alacağım firma bu sorularıma hep olumsuz yanıt verdi. Sizlere danışayım dedim.
Hepinize saygılar, kazasız belasız sürüşler dilerim.
Caracas arkadaşıma yardımları için teşekkür ederim. Şimdi yaptığım araştırmalar sonucu, Atölyeci bir arkadaşım arka tutamağın kalıbını çıkartıp alaşım döküm yapabileceğimizi söyledi. Kalıbı kendisi yaparsa aynısını çıkarabileceğini düşünüyor:cat: Ön camı nerede taktırabilirim acaba? Arka çanta konusunu da biraz daha arştıracağım, yan çantalarla aynı olsun istiyorum çünki. eğer uygun yan çantalar bulursam hepsini beraber yaptırırım artıkResimleri de siteye eklerim.
herkese kazasız belasız sürüşler diliyorum
Cumartesi sabah yola çıkış öğlen civarı oraya varış, dere kenarında alabalık mangal keyfi, bağ evinde geceleme ve ertesi gün sabah erkenden Kiraz toplama ve yeme sonrasında Sakarya nehri kıyılarından eve dönüş yolculuğu.. tabi arada müthiş manzaralar, köy konukseverliği, dereler, yeşillikler, güneş, ziyaret edilecek bir sürü yer ve enfes doğa! Emin olun kesinlikle kaçırılmayacak seneler boyu hayıflanılacak bir gezi..
Gezi tarihi ve oradaki konaklama durumu çok net olmasa net bilgileri daha sonra verebilirim.. Özel bir gezi olacaktır. Yol yaklaşık gidiş dönüş gezilecek yerler de dahil 700-800 km civarı olabilir.. yani aslında masraflı bir gezisanırım 100 ytl ye gider geliriz. Gezi netleştiğinde size detaylı yol planı ve rota hakkında bilgi veririm yol üzerinde normalde araçla gecerken görünmeyem ama mutlaka gidilip görülmesi gereken yerler var..
alt sakalı ve arka çamurluğu jantlardaki ve ön kısımdaki o reflektif stickerların rengine boyatmayı düşünüyorum