Nerede ise butun yorumlari okudum, zaten Dylan aklimda da vardi...Ve bende bir Dylan aldim

, Kappa arka canta,, canta altligi, yan ayak da taktirdim. Bir tek alarm kaldi aklimda, o konuyu ise arastiriyorum. Pratik benim bile takabilecegim bir alarm istiyorum ama mevcut alarmlara bakinca sanirim bisuru sok tak gerekecek...
Motoru 2. el aldim ama gayet temizdi, 1000km de mavi renk...3950 ye arkadasla anlastim..
Yorumlarima gelince, insanin agzi kulaklarina variyor

... Bende Honda Activa vardi, onla mukayese etmek mumkun degil. Hizlanma gayet guzel, gidonu siki tutmak gerekiyor. Bir ara bir kamera araciligi ile bir video cekmek istiyorum, goreceli bir olay cunki..ilgili arkadaslar gorsunler tam olarak neyi kast ettigimi...Ben daha aleti zorlayacak firsat bulamadim, ama gazi acmamla 100km ye kadar soluksuz tirmaniyor, nefesi kesilsede kisa bir sure sonra hiz 120 oluyor...Benim bu hizda hep hiz kesmem gerekti yoldan dolayi

, Bir ara tam performansini deneyecegim..Ama ilk kalkis falan, gayet guzel. Kalkista siradan bir araba bir sure arkanizdan bakar yani..En az 70-80km/h ye kadar...
Amortisorler Honda Activa/Beat e gore cok daha guzel, cukurlari iyi emiyor. Alt bagaja tam kapali kask(Bendeki Airoh Warrior) sigdi, yarim kask zaten sigiyor. Ama Flipup bir kask sigmadi Nolan N100 gibi, cok da zorlamadik...
Aydinlatmasi bence yeterli, bir araba gibi degil ama yeterli, Activaya gore super..
Kafama takilan birseyde, bu aleti marsa basmak disinda bir calistirma yolu olup olmadigi..Vurdurmak da mumkun degil herhalde, ayak marsi yok...Elektrik sistemi olmadan da calistirmak isterdim ama elektronik avans gibi durumlardan bu pek mumkun deil sanirim..Niye kafaya takiyosun bu kadar belki diyeceksiniz..Aktivayi bi kere biraktigim yerde manyagin biri mars korna ne dugme varsa sokup atmisti, tabi marsa basamadim ama ayak marsi ile calistirip ordan uzaklasmistim (Zaten Taksimde abuk bir yerdeydi), dylan olsa ortada kalacaktim...
Gostergeler de bence guzel, ozellikle saat olayi ve trip konusu iyi olmus, lazim oluyordu..Devir gostergesi deolsa iyi olurdu ama bu tarz aletlerde pek olmuyor...
Sele rahat ama benim eski Activa nin selesi sanki daha rahatti, veya ben alisamadim
Ayak alti duz degil Activa gibi, ben bazen mecbur kalinca oraya biseyler koyuyodum kisa mesafelerde....Bunda mumkun olmayacak...
Kontaktan selenin acilmasi ve on taraftaki evrak gozu de iyi dusunulmus...
Yalniz dun yagmurda biraz kullandim ve heryeri islandi aletin, bir debriyaj kokusu hissettim, ama pek zorlamamistim makineyi..Servise gosterdim, onlar bir anormallik olmadigini soylediler..
Simdilik aletten cok memnunum, Hatta heyecenla cosup baya yazmisim

...
Herkese salicakla, bulusmalara falan firsatim olursa katilmak isterim...
Umarim herkesin gonlundeki motora sahip olacak firsati olur..