Selamlar iyi geceler. yetişemiyorum artık buraya.

sele altı ışık dediğiniz bagaj kısmını aydınlatma ise size pratik ve çokta faydalı kendi çözümümü söyleyeyim. uzun uzun anlatılacak bişey yok.

gidilir 1 adet arkası yapışkanlı osramın dot-it diye bir ışığı veya onun muadili çok ucuz olan çin malları var ondan alınır. üzerine basınca yanan bidaha basınca sönen birşey. sele altındaki bagajın sağ en üst köşesine arkasındaki çift taraflı bantı sayesinde yapıştırılır. konacak kaskıda engellemez, motorun elektrik tesisatıylada işi olmaz, led olduğu için pili kolay kolay bitmez bitsede 3 tane ince kalem pil alınıp değiştirilir. karanlıkta açma kapama düğmesi aramazsınız koca lambaya biraz basınca hemen yanar. ben yaptım kullanıyorum. acayip rahat. karanlıkta eve gelip selede el yordamıyla ruhsat cüzdan anahtar v.s aramaktan kurtuldum. he sele altı ışık motorun içini aydınlatsın görel olarak diyorsanız o ayrı onuda ayrı bir zaman fotoğraflarla ayrıntılı olarak anlatabilirim.

bugün yeni aldığım elciklerle uçlarına parlak topuzlarıda taktım çoktandır bi değişiklik yapmıyordum motorda güzel oldular tavsiye ederim.

iyi geceler.