Honda Honda Ses Dylan 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

o goztepedeki yer cizim olmasa bile kendileri cam tasarlayabiliyormu?
70 ytl uygun bi fiyat ben falcona cam aradigimda bulamamistim sora kaynadi gitti tabi:)

Tasarlıyordur tabi. Ben oraya ilk başta çin malı cam alıp dylan aparatına uyacak şekilde delikelr alçtırıp birazda alttaki fazlalıklarını kesitmek için gitmiştim.

Üstelik istediğiiz renkte yapıyor camı.

CBA

Selam beyler, keyifler nasil bakalım, iyi misiniz, hoş musunuz :) Mylen, ne arıyon burda, çabuk ders başına bakem !!! Bakıyorum da tırım tırım motor arıyon, niye elindekileri sattın Bonibon. Ehuehue, Hişşşt bu arada beyaz da çok hoş görünüyor bea. Cem, senin siyah ne alemde bakalım ? Alicim zaten motor üstünden inmiyooo, Dylan la bütünleşti, evrim geçirdi eheuheueh öyle değil mi ?

İyiyiz abi sen nasılsın iyimisin.
benim siyahta aynı napsın bu aralar yatıyo suğuk hava baya :):)

Tasarlıyordur tabi. Ben oraya ilk başta çin malı cam alıp dylan aparatına uyacak şekilde delikelr alçtırıp birazda alttaki fazlalıklarını kesitmek için gitmiştim.

Üstelik istediğiiz renkte yapıyor camı.

süpermiş bu yaa ne varsa istanbulda var valla.İzmirde hiç böyle işlerle uğraşan yok valla :(

Bu arada konuyuda uçurmuşunuz valla :):)

Haklısın Xenon yazacaktım. :)
Ön cam için uzun süre motosiklet kullandığım için ihtiyacıma en uygun tasarladığım kendi Cam çizimimi Göztepede bildiğim bir yere yaptıracağım ( 70 ytl )
Flashor çok çok gerekli araçların dikkatini çekiyorsunuz ve birşey var diye ya yol veriyorlar yada yanaşmıyorlar.
kışlık eldiven denedim, eldiven içliği denedim ama olmuyor ısıtmalı elcik şart oldu.
GPS uzun gezilerde gerekli oluyor bir kaç kere zor durumda kalmıştım.
Öne 7" Tv takarak arkayada kamera bağlayarak arkadaki araçları daha net görmek için buda lüks ama gerekli :)
Aynalarda biraz lüks oluyor.

ali abi xenon alacaksan kaliteli iyi bi xenon alcakmışın çin malları motorun beynini bozuyormuş.Buda demek oluyorki bizim motorlar için H4 Xenonlarda 300 ytl civarı.Bende çok istiyorum Xenon ama pahalı,onun içinb bende philips beyaz ampul taktım.::)

Son düzenleme:
bende Philips Vision taktım. Aslında hiçte fena değil. 300 lirada çok para yurtdışı sitelerinde daha uyguna bulursam alırım yoksa aslında ona gerekte yok.

hmm bi ara sizden oranin irtibat bilgilerini alabilirim ilerleyen zamanlarda:)

Tabi olur isterseniz beraber gidelim eski kappa camımın sol alt tarafı kırılmıştı onuda yaptırmak için zaman kolluyordum vesile olur.

Son düzenleme:

CBA

bende Philips Vision taktım. Aslında hiçte fena değil. 300 lirada çok para yurtdışı sitelerinde daha uyguna bulursam alırım yoksa aslında ona gerekte yok.

philips baya iyi yaw beni tatmin ediyor.Ama tabi yurt dışındar getirtme olanağın varsa abi öyle daha ucuza bulursun her halde.Abi gerek yok deme şöyle kuvvetli bitane taktınmı millet seni nasıl görür,farkeder biliyonmu çakarlardan etkili olur valla.:)

öyle tabi haklısın yaw az önce motorun bana aylık maliyetiini hesapladım. Çıkan rakam korkunç.
1087 liracık :(

360 ytl banka kredisi ( 24 ay )
300 ytl benzin / ay
70 ytl köprü parası / ay
150 ytl servis & bakım / ay
Kullandığım aksesuarlar
Revit Mont, Lazer Kask, Richa Eldiven, hein Gerickle yağmurluk, vs standart diğer giyim aksesuarları ( bunlarıda taksitle aldığımı varasyarsak 2000 ytl / 12 = 166 ytl )
Her 5 ayda 1 lastik değişimi ( Yılda 500 ayda 41 )
Ve daha ekstra çıkan masraflar

1087 lira tabi inanın minimum
Motorun taksitleri ve aksesuarlarıda çıkarında yinede 500 liranın altına düşmüyor.

CBA

ohoo baya şey varmış listede abi.O kadarda çok değil bence çünkü sen baya fazla kullanıyorsun başka bi makinan olsa daha çok olurdu bence.

köprü parası çok ama yaww yazık günah yani motordanda bu kadar alınmazki
abi bi aracın aylık köpri parası ne kadar tutuyor merak ettim

bende diyorum ayni topici biraz once baska bi forumda okudm tesadufe bak diycektim meger ayni masraflarmis:))

Ne olacak bu motor ve forum bağımlılığı bilemiyorum bazen saatlerce ayrılamıyorum yazıları okumaktan.
O kadar bilgi oluştuki 1 yılda. Motor hakkında bilmediğimiz birşey kalmayacak.
Bari mesleği de değiştirsem :)
Benden iyi motor satıcısı olur :)

sorma hakkaten:)
ben amerikaya gittigimde bile internete girebildigim zaman yaptigim 2 sey vardi.
1.ailem ve kiz arkadasimla konusmak
2.mt ve ft yi incelemek:)

her gun baska bisiler ogreniyorum desem yeridir..su motor icin harcadigim eforu baska bir seye harcasam atom muhendisi bile olurdum:)

sorma hakkaten:)
ben amerikaya gittigimde bile internete girebildigim zaman yaptigim 2 sey vardi.
1.ailem ve kiz arkadasimla konusmak
2.mt ve ft yi incelemek:)

her gun baska bisiler ogreniyorum desem yeridir..su motor icin harcadigim eforu baska bir seye harcasam atom muhendisi bile olurdum:)

işte aynen bende öyle. Acaba bu eforu doğru yönlendirebilir miyiz. Oturup düşünmek gerek. Sadece bir hobi için bu kadarıda fazla gidi geliyor bana :pr:

bak bende neyi unuttum diyordum :) Elbette onlarda var Neyse tekrar hesaplamayayım moralim bozuluyor.

Ne muhabbetler dönmüş, ne güzel size:) Ali abi dediğin şey sanırım bir çok insanda var.Yarına finalim var ama ara ara buraya bakmadan duramıyorum. Bu arada iyi para harcıyorsun motora ama onun yerine araban olsa ne olurdu bunu bi hesapla yeter sana:cat:

Bir de sen köprüye para mı veriyorsun:cyclopsan

Şaka şaka ver tabi:queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar