Honda Honda Ses Dylan 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

:) Köprüden 2 kere kaçak geçtim tadı bambaşka ( mecbur kaldım ) ama sonra rüyalarıma giriyor cezalar. Kendimi dolandırıcı gibi hissediyorum - 60-70 lira için değmez ne yapalım bu Ülke'de yaşıyorsak bi şekilde kurallarına uymak zorunadyız.

evet bende 2 kere bgs ile gecmistim ama sora vicdan azabi kotu oluyo..
of su isim bi bitsede yarin kar yagmazsa motorla gezicem artik,asagida yatiyo hayvancagiz onun bakimi da geldi zaten pf..

CBA

Valla yaa havalar bi ısınmadı gitti bende çıkacam.

Bu arada konu uzun zamandır bigünde 3 sayfa birden atlamamıştı maaşallah

Myhen gezi yazini okudum da, bir sorum var, bir bucuk saatlik yolda bel agrisi yasamiyor musun ? Sahsen ben 1 saati gectikten sonra biraz zorlanmaya basliyorum, gerci sen gencsin tabi daha cok dayanirsin :) Su Dylan'larin selesini Beverly'lerinki gibi guzel bir seleyle degistirebilsek super olurdu.

Bi aksilik çıkmazsa Cuma günü toplanmayı düşünüyoruz yer ve tam zamanı hayatonda.com da kararlaştırmak üzereyiz :)
Sizide bekleriz iyi olur.

Myhen gezi yazini okudum da, bir sorum var, bir bucuk saatlik yolda bel agrisi yasamiyor musun ? Sahsen ben 1 saati gectikten sonra biraz zorlanmaya basliyorum, gerci sen gencsin tabi daha cok dayanirsin :) Su Dylan'larin selesini Beverly'lerinki gibi guzel bir seleyle degistirebilsek super olurdu.

Üstad bana sor bu soruyu :)
800km gittim 1 günde üstelik 2 kişi.

Son düzenleme:
Yav sana soracaktim zaten de, myhen yazmisim yanlislikla, malum ikiniz cok aktifsiniz forumda :)

Cuma gunu yer ve saat belli olursa katilabilirim.

:D
1.5 saatlik Adapazarı yolculuğu onu ben yol olarak saymıyorum yaw. 2 gün üst üste gittim geldim işte. istanbul'da işe gidip gelmek içinde bazen 3 saat motor üzerinde kalıyorum bel ağrısı yaşamıyorum ama bazen yol yavaş aktığında şöyle bi arkama yaslanmakta istemiyorum değil.

Bodruma giderken 500km den sonra belim ağrımaya başladı 2 kişi olunca bel daha çok ağrıyor o yüzden molalarda en az 20-30 dakika dinlenmek gerekiyor.

Koltuk tasarıma gelince o konuya bi çözüm getirmek üzereyim işlerden fırsat bulupta gidemedim bi tanıdığımın mobilya imalat atelyesi var orada b250 koltuğunun aynısını onlara tasarlatacağım :) Bakalım nasıl olacak beğenirsek seri üretime geçeriz

Msn üzerinden iki koltuğuda gösterdim. motoru ve seleyi bi canlı görelim dediler. Ancak o zaman netleşecek ama yapabiliriz büyük ihtimalle dediler.
Elbette bire bir aynısı olamaz çünki koltuk iskeletleri farklı ama en azından beli yaslamak için b250 ye benzer bir tasarım yapılabilir.
Eskisinden daha iyi olacağı aşikar.

yine bi sorum var deryali..
koltuk rahatini arttirmak icin ne gibi bi onerileri olur arkadaslarin gittiginde onuda sorarmisin:)
hani ben sifirdan sele yaptirmam da biraz daha rahat olsun isterim,jel takviye fln koyun diyorlar ama nerde nasi uygun bulurum onu bilmiyorum..

Tabi elbette sorarım. Çok kaliteli bir tasarımcının (aziz sarıyer ) tasarımlarını yapıyorlar kendileri. Elbetteki biliyorlardır ne yapılmaası gerektiğini. Cevapları yine buradan yazarım takip edin.. :)

Msn üzerinden iki koltuğuda gösterdim. motoru ve seleyi bi canlı görelim dediler. Ancak o zaman netleşecek ama yapabiliriz büyük ihtimalle dediler.
Elbette bire bir aynısı olamaz çünki koltuk iskeletleri farklı ama en azından beli yaslamak için b250 ye benzer bir tasarım yapılabilir.
Eskisinden daha iyi olacağı aşikar.

Ölçüleri alip koltuk iskeletiyle beraber yaptiramaz miyiz ? Artcinin da rahat edecegi guzel bi tasarim... Valla eger yapabilirsek ilk taktiracagim sey bu olur.

Son düzenleme:
Ali abi o bu değil de önceki sayfada saydığın şeylerin(elcik ısıtma,gps, arkayı gösteren kamera, b250 koltuğu vs) hepsini yapabilirsen senin motoru dünya konuşur yaa:queen:

Ali abi o bu değil de önceki sayfada saydığın şeylerin(elcik ısıtma,gps, arkayı gösteren kamera, b250 koltuğu vs) hepsini yapabilirsen senin motoru dünya konuşur yaa:queen:

Biraz zaman birazda para hepsi bu. Ancak çok parada gerektirmiyor. 2 ay motora binmesem tüm bunları yapabilecek sermayeyi toplarım :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar