İlgi ve alakanız için çok sağolun arkadaşlar.Aylardır arıyoruz valla yok yok.Ya km çok ya kırıklık, sakatlık var ya da fiyat çok uçuk.Bugün gittim motoru gördüm.Hani dylanı az çok bildiğimden öyle abartı bir kusuru göremedim.Sahibi açık da bir adamdı zaten herşeyini anlattı.5500 km'de kasım ayında bir Ermeni'den aksesuarsız olarak 4000 liraya almış.Motorda
-90 ytl değerinde çanta demiri(bunu da bizim ErdoğanAktaş abiden almış

),
-yeni alınmış ve sonradan motorun grisine uygun olarak mükemmel boyanmış 200-300 lira arası değerde kappa 35 lt çanta var.
Ayrıca daha 100 km önce michelin pilot sport lastik taktırmış ki lastikler de gıcır gıcır zaten.300 lira lastiğe; 20 de taktırma,rot balansa verdim diyor.Hani motora adam cidden bakmış ki kendini gösteriyor motor.Bu arada orijinal lastikleri de duruyor.Onlar da 6000 km yol almış ama yine de tertemiz gözüküyorlar.Bu arada onları da verecek(bir işime yarar mı alırsam bilmiyorum

)Evinin altında kapalı garajında sıcacık yatıyo valla

Böyle 4500 diyordu.Uzun uğraşlar sonucu 4300 dedi en son 4250'ye verebileceğini söyledi.
Hani tam kapora verecektim ki biraz düşünmenin iyi olacağını düşündüm kendi kendime.Motor kafama yattı ama sizlerin de fikirlerini almak istiyorum.Sahibinde onlarca ilan vardı bunun fiyat nasıl sizce?Erdoğan abiyi aradım ona sordum 4000 olsa iyi olur dedi fakat vatandaş da 4000e inmiyor o kadar masraf ettim diyo adam ki ona da hak veriyorum.
Adamın satma sebebi ise 2004 model bir burgman 400 alması.Bir arkadaşından aldığını ve hala ona borcunun olduğunu söyledi.
Evet yorumları alalım
Bu arada sahibinden.com'da şöyle bir ilan da gördüm ki kafam iyice karıştı

r:
http://www.sahibinden.com/2007_model_dylan_150_2100_kmde-25WQQaXQQ12059168WQQpXQQdisplayitem